Korektní "zpravodajství" z událostí na východě Ukrajiny

Reportér Reuters ve Slavjansku prý nic neviděl a neslyšel. Tato věta byla v článku iDnes o "hrdinném" potlačování hnusných separatistů ukrajinskými speciálními jednotkami SBU. Po "aktualizaci" tato věta zmizela... asi už ten reportér Reuters konečně slyší a vidí "to co mu nařídili".

A česká média už tedy mohou přebírat informace o aktuálním dění pouze z "nezávislého" zpravodajství serveru Ukrajinská pravda.

Zato Rusové, ti si mohou své informace získat přímo "od zdroje". Agentura ITAR TASS, ta má své zpravodajce úplně všude... holt, kdo umí, ten umí.

Ukrajinský ministr vnitra Avakov svým jednáním dokazuje, že na Ukrajině to s tou chudobou zase tak hrozné nebude. Veškeré informace o zásahu proti "teroristům", jak píše iDnes, sděluje přes svůj Facebook! Včetně upozornění a varování pro normální občany. Tato varování vydává v diskuzi pod svým facebookovým článkem.... To aby všichni věděli, že nemají do Slavjansku raději ani jezdit.

Na Ukrajině už totiž došli do dalšího levelu demokracie. Oni už nepotřebují ani demokratické parlamentní volby!

Stačí, když budoucí vláda a poslanci dostanou dost "lajků" na sociální síti. Podle toho se vytvoří budoucí zodpovědní politici.

Ale hlavně, že dnes máme ve světě milióny nových rusofilů a rusofobů.

Politikům Západu a Východu se jejich záměr povedl.  

Oni totiž jednají přesně podle latinského "Dividi et regni".

Akorát že to "rozděl" neznamená rozdělit něco, ale rozdělit někoho...

Přeji hezkou neděli :-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Fojtík | neděle 13.4.2014 12:15 | karma článku: 31,32 | přečteno: 1481x