Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... v prvý řadě de snad vo lidi, nééé?  šak všechny uvedený komodity potřebujou lidi, nóóó, a někdo těch strategickejch surovin má hóóódně a jinýmu sa nedostávaj ! ,- ale když je to pro lidi, tak by to měli mět všeci, bez rozdílu, žejo. A když to spojíme s byznysem, svobodou a demokracií, pak z teho máme názornou ukázku, jak by to mělo fungovat. Ale voni ti parchanti, co teho maj jako hodně, temu nechtěj vůbec rozumět a na lidech jim nezáleží a z teho můžeme vodvodit, že sou málo demokratický a měli by dát větší prostor tej svobodě. Proto těm správnejm lidem nalejem do palice trochaj náckovství, vosolíme to západní kulturou, přidáme hodnoty a vopepříme to úhlavním nepřítelem,-  aby měli jasno na čí straně je pravda a láska. Připraveno, můžeme začít s válkou, šak lidi nám fandí a chápou, že ty šmejdy, co se s náma nechtěj dělit, musíme řádně ztrestat ...... kupodivu si v tem fofru málokdo uvědomí, že na druhej straně jsou taky enem LIDI !

1 1
možnosti

Zase polopravdy a lži. Nálety NATO nezničily vše, co již fungovalo. Zničena byla část jedné z továren, kde se vyrábělo potrubí pro vodovod. Obsadili ji ozbrojenci, kteří při vniknutí do areálu zabili ochranku.

Píšou o tom i v tolik oblíbeném antizápadním a proruském globalresearch.com.

6 1
možnosti
Foto

I98v73a68n 87M21a73r94e45k

24. 8. 2014 10:31

Bez připomínek >>>>Karma ! ! !  R^

5 6
možnosti

Celkem jasně a stručně napsáno. Pro ty, co píší o autorovi, jako kamarádovi Putina, mám jen jediné doporučení. V klidu si zajděte do knihovny, nechte si vybrat knihy ke studiou, požádejte o německé, anglické a další světové časopisy, a čtěte, čtěte. Rovněž tak navštivte stránky světových agentur, udělejte si rešerše článků a vše si prostudujte. Potom budete mít odpovědnost za to, co budete říkat. Bez tohoto základu jen využíváte právo žvatlat propagandu a říkat, co Vás napadne. Je to asi jako s malováním, všichni máme právo plácat barvy na plátno, ale  ne všichni vytvoříme alespoň základní schéma uměleckého díla. A rovněž by bylo dobré pro komentátory, kteří nemají argument ke své kritice, aby se rozepsali trochu hlouběji o problému, a p. Fojtíkovi ukázali, KDE se mýlí. Zkuste to prosím, určitě Vám to uleví. Karma.

10 3
možnosti

Pro ty, co nejsou na nějaká hlubší studia, doporučuji starší film s Redfordem - Tři dny Kondora, samozřejmě nebrat doslova, ale zamyslet se, jestli tam není nějako to zrníčko. A současnost ukazuje, že na tom něco může být.

9 2
možnosti

J68o77s78e30f 94N52i24k86l

24. 8. 2014 9:51

...proto, abychom neviděli pravdu, která je jasnější a jednodušší od lži, která naopak je barvitější a složitě vykonstruovaná, je potřeba vymývat lidem neustále mozky reklamou, přihlouplými filmy, počítačovými hrami, náboženstvím..."chléb a hry"...ať máme od těch, co příliš o věcech nepřemýšlí pokoj. Většina lidí obdivuje demokracii, ve které se střílejí školáci navzájem, kde přežívá rasismus a ti co náhodou myslí jinak, jsou elektronicky špiclování...a nejen proto dávám panu Fojtíkovi karmu...

8 4
možnosti

Pokud mate pravdu s plynem na vychode Ukrajiny tak jediny kdo tam vtrhnul s tlupou vrazdicich teroristu je Vas fasista Putin.Nikdo jiny ani ti osklivi blahobytny zapadaci:-)

8 10
možnosti

Clovek se snazi videt svet, lidi a vztahy mezi nimi takove jaci jsou a ono se tomu DNES rika 'mit rad Putina'. Tak ho mejte rad, neni se za co stydet.

4 2
možnosti
Foto

Ztráty ukrajinské armády k dnešnímu dni 20 000 mrtvých a zraněním vyřazeným z boje, k tomu 12 000 dezertérů a nezvěstných. Parta diletantů která této zemi momentálně vládne provádí řízenou genocidu vlastního obyvatelstva v Donbasu a mimo jiné vydírá Evropu zastavením dodávek ruských surovin tranzitovanými přes její území. Když trpícím civilistům sousední Rusko pošle humanitární konvoj, nechají ho 8 dní čekat na hranici.

No a nyní se od komické majdanské loutkovlády která sama není schopna vlastním lidem nijak pomoci dozvíme, že ruské kamiony údajně měly z ukrajinských zbrojovek něco odvézt!  Naštěstí někoho prozíravě napadlo vydat řidičům pokyn sklopit zadní čela nákladového prostoru kamionů při přejezdu hranice zpět, podrobnosti a foto zde:

http://itar-tass.com/politika/1395988

10 2
možnosti

No jo vážně, stejně prázdný jako když jeli tam...:-)

5 6
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x