Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak nevím, oč Vám jde. Zda byste se raději přiklonil k té oficiální verzi, tedy zpacifikování separatistů a nastolení míru a pořádku (ale o čem byste pak psal), nebo si v duchu přejete, aby se konflikt nekontrolovaně rozjel a aby při tom odešli na věčnost i nevinní civilisté? Jó, to by se psalo, to by se  nadávalo na fašisty z Kyjeva, kteří nechtějí nic jiného, než mordovat ženy, děti a důchodce.

Nějak mi to připomíná lékaře, který tajně roznáší salmonelu, aby pak měl koho léčit a vykazovat úspěšné zákroky.;-D

3 4
možnosti
PF

Tisíckrát jsem vyjádřil naději v jednání místo zabíjení a že by Ukrajina měla být natvrdo rozdělena. Už kvůli velmocenským zájmům. O lidech ani nemluvím. A Vy mi podsouváte názory radikálů obou stran.

4 0
možnosti
PB

......tak ešivá jim ty "soukromé" bojůvky přerostly přes hlavu a nemíní respektovat jakoukoliv autoritu, pak se blíží stavu totální anarchie a stát přestává být funkční. Regulérní silové složky, armáda a policie, jsou v rozkladu a iniciativu přebírají polosoukromé armády oligarchů, tvořené rádoby "vlastenci"...... Libanon jak vyšitej !

6 0
možnosti
MB

Větší problém nastane v zimě až nebudou mít ukrajinské domácnosti plyn na topení.  Pokud jim část plynu bude dodávat Slovensko, tak ruské sankce postihnou i je. Pak si Evropa uvědomí, že to je Evropa. kdo potřebuje Rusko, ne naopak.

5 0
možnosti
MD

Evropa potrebuje Rusko a Rusko potrebuje Evropu. Obe 'zajmove' strany potrebuji klid k zivotu, vymene zbozi a dalsimu normalnimu KULTURNIMU postupu v cele zalezitosti. Co oba nepotrebuji je 'hajeni zajmu USA', ktere s sebou prinasi jen spinave penize na spinave veci.

6 0
možnosti
JC

Dobrovolní zabijáci a gauneři se z Majdanu přesunuli na východ Ukrajiny a opravdu mají jenom obrovskou chuť vraždit. Společně se žoldáky z celé Evropy. Ukrajinská armáda (její zbytky) jim dělá stafáž. Žel pro civilisty.

Lidé na Krymu jsou šťastni, že k nim tihle gauneři nemohli dorazit. Dopadli by stejně.

8 6
možnosti
MD

Mate tah na branku. Da se na to 'divat'. Fanousci vaseho soupere vam za nej budou spilat. Uz jen proto, ze predvadite lepsi a cistsi hru jak jejich mansaft.

4 1
možnosti
MT

Co takhle prázdniny, dovolená, nepojedete? Venku je krásně a vy byste si trochu odpočinul...

8 2
možnosti
JC

A co Vy? Už máte uvaříno, jahodovou marmeládu zavařenou, duchny vyvětrané? Venku je tak krásně, správný den na všechnu práci i na zahrádce ...

2 4
možnosti
VV

Děkuji za článek ...Karma...!V

6 7
možnosti
MM

Probůh, děláte ještě něco jiného než psát články o Ukrajině? Jste v invalidním důchodu, nebo jste nezaměstnaný? Já jsem ve starobním důchodu, ale věnovat tolik času psaním takových článků bych považoval za osobní prohru. Život je tak pestrý!

8 5
možnosti
MD

To takova Ordinace v zahrade, to je 'teprva' zivot. Nebo ruzova EU. "Zivot je tak pestry. Az moc", rikaji v si Bruselu.

2 1
možnosti
HJ

Plácáte ´pitomostě´ .

6 6
možnosti