Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A myslíte, že matějku uzačal náhnle cenzurovat i youtube? 

Tam přeytal být před dvěma měsící aktivní:

http://www.youtube.com/user/BlogerTV1

Spíše to tedy bude jeho vlastní volba.

1 0
možnosti

Momentálně není fukční ani jeho server. A co je zajímavé, není funkční ani server jeho ideového (ne však osobního) odpůrce Tomáše Halíka. Že by souboj, ve kterém by oba trefili?

0 0
možnosti

J74i63ř51í 60R80o44d

24. 7. 2013 14:18

Přesně to, co máte v nadpise článku, mě dnes napadlo. Už dlouho jsem nic nečetl od bloggera, s jehož články jsem jen málokdy souhlasil, ikdyž byly hezky psané - od Františka Matějky.  Nevěděl jsem nikdy, kam ho zařadit, zda k levičákům, neboť svými články naháněl čtenáře i k voličům KSČM. Nebo že by to byl pravičák, který každé opatření trochu pravicové vlády tvrdě kritizoval a sám prý měl lepší řešení? Že by jej I-Dnes odhalila, jako nějakého provokatéra, či snad agenta tajných služeb? Co ho asi mohlo živit?  Jen se trochu bojím, zda nenašel místo někde u našeho prezidenta, jako odborník na cokoliv:-) Nebo bude poradcem nikým nechtěného premiéra Rusnoka?

1 0
možnosti
Foto

když to tak čtu....všem nám bude chybět....tak a nebo tak.....:-)

2 3
možnosti

J64i30ř23í 80H89a35n96s

25. 5. 2013 0:06

když vás tak čtu....komu všem?.....8-o

2 0
možnosti

R28a52d46i89m 69F12r87a77n57c

14. 5. 2013 18:54

Zaslechl jsem, ale nestíhám.;-D Už se našel?

6 0
možnosti

Napíšu ještě jeden, svůj poslední příspěvek na téma František Matějka - definitivně poslední, pokud Matějka výjimečně dodrží své slovo a již se sem nikdy nevrátí - za což bych mu prvně v životě poděkoval, protože se s ním nechci již nikdy setkat (fašizující weby nenavštěvuji a proto bych byl Františkovi Matějkovi opravdu nadmíru vděčen, kdyby na slušné weby, jako je Idnes apod. již nikdy nevkročil a já proto nad těmi jeho bláboly již nemusel nikdy více něvěřícne kroutit hlavou).

...

František Matějka se po celou dobu svého působení na Idnes choval jako zbabělec a jako zběbělec zde i skončil. Po celou dobu, co jsem se pod jeho články účastnil diskusí, jsem si ani jednou nevšiml, že by, byť jen v náznaku, uznal, že by se mýlil nebo že by se mohl někdy mýlit - a v případech, kdy byly jeho argumenty nade vši pochybnost vyvráceny, zbaběle mlčel nebo za sebe (zřejmě) nechal odvádět pozornost své věrné přitakávače, kteří pak psali příspěvky mimo mísu, evidentně se záměrem zamluvit evidentní Matějkovu hloupost, na kterou bylo poukázáno. Čili tak, jak se choval po celou dobu, kdy na Idnes byl, tak i skončil a zbaběle z Idnes utekl a všechny diskuse, kde byl dnes a denně usvědčován ze lží a překrucování faktů, vzal do "elektronického hrobu" s sebou.

Opravdu mi zde (a na ostatních slušných webech, pokud se bude nadále realizovat již jen na obskurních fašizujících webech) chybět nebude.

A pokud máte někdo snad pocit, že jsem k němu příliš přísný, kopíruji sem jeden jeho příspěvek v diskusi pod jeho článkem (a mou reakci tehdy na něj) který mluví za vše:

11 21
možnosti

Matějka: >> Tak si tam u mě poznamenejte ještě toto: Nepíšu blog proto, abych hledal zpětnou vazbu. Je mi jedno, absolutně jedno, co si myslíte. Představuji své názory jiným a mým cílem není ani v nejmenším o nich pak tady diskutovat. Sem dolů se chodím jen bavit lidmi, jako jste vy. Tečka, pane, tečka. Berte nebo nechte být. <<

...

Moje reakce:

Ano, děkuji vám za tento příspěvek. Přiznal jste se v něm, že nepřemýšlíte (resp. že nechcete přemýšlet - každá diskuse vede ke tříbení názorů a o to vám,jak jste právě přiznal, nejde). Že vaše názory jsou jednou pro vždy dané a žádný argument je nemůže změnit. Chápu, že vám asi toto přiznání nepřijde nijak nehorázné, nicméně domnívám se, že přemýšlivým lidem zde ano (a ano, vy mezi ně, jak jste se právě přiznal, nepatříte).

...

A dnes k tomu ještě dodávám: Podle všeho to vypadá, že se snad již nikdy nebude opakovat ta ostuda, kdy byl na Idnes zvolen "diskutérem roku" člověk, který se veřejně chlubil tím, že on nikdy nediskutuje, protože je natolik geniální, že žádnou zpětnou vazbu nepotřebuje a jeho názory nemůže žádný protiargument nikdy a za žádných okolností změnit. ... František Matějka, přestože kdysi napsal na adresu svých oponentů i toto: >> zatímco blog přes všechny jejich proklamace jede dál << tedy odsud nakonec zbaběle utekl a já už jen doufám, že se s tak neuvřitelně koncentrovanou hloupostí, jakou představoval ten jeho ubohý "myšlenkový" svět, již nikdy nebudu muset v budoucnu setkat.

10 10
možnosti

Nenechejte se nachytat!!

Nedá mi to, už jen proto, že Matějka sám, i jeho věrní lákají na jeho  "nové stránky"  frantisekmatejka.cz!!

Je zábavné pozorovat, přes jaké servery Fanda svoje stránky a doménu  provozuje a komu patří.  ;-DJedna ženská po přeslici a jeden chlapík, nějaký Kubiček, údajně pražský funkcionář od Svobodných.

http://whois.smartweb.cz/object/frantisekmatejka.cz/

7 2
možnosti

Přijde mi poněkud komické, když se autor tohoto článku snaží podsouvat, že Matějka byl jakýmsi "cenzorským" zásahem odstraněn z blogu Idnes. Přitom Matějka za sebou evidentně práskl dveřmi sám - pokud by to neudělal, mohly ty jeho slaboduché elaboráty na Idnes viset dál. Takže, milý autore, probuďte se: zřejmě jste nezaregistroval, že žijeme ve svobodné společnosti (přestože by Matějka a jeho fanklub chtěli, podle všeho, žít v autoritářské totalitě), kde se za názory nezavírá a pokud někdo zmizí z blogu Idnes, je to jeho svobodné rozhodnutí (a zřejmě i jistý kalkul).

Ale chápu, že některým lidem vymlouvat to jejich "dnes je tu totalita horší než za komančů" zřemě opravdu nemá smysl.

14 3
možnosti

Zejména ty "slaboduché elaboráty" a "prásknutí dveřmi" podepisuji. Ještě bych dodal psychickou nevyrovnanost ubohost reakcí.

10 4
možnosti

Zajímavé. Zadal jsem do Google "Kde je František Matějka", na prvním místě mi to našlo tenhle článek a na druhém až pátém odkazy na tyto Matějkovy (již neexistující) blogy:

>> Zaorálek: „Byl jsem idiot, když jsem věřil Grossovi.“ Ale nebyl... <<

>> Humanisté „užitečnými idioty“ a v Libyi se vraždí rebelové navzájem <<

>> Výdělečná lež pro užitečné idioty: „Máme pro vás zdarma...“ <<

>> Politici napříč: Jste národem idiotů a je třeba vás vést za ruku <<

No není to roztomilé? ; - ) Akorát, milý Google, jsi to trochu pomotal. Ptal jsem se Tě totiž "kde"; ale to nevadí, budiž Ti odpuštěno...

8 1
možnosti
Foto

1969: "Zde vojín Kotas a mám dotaz: co se stalo se soudruhem Dubčekem?"

O týden později: "Zde vojín Novák. Co se stalo se soudruhem vojínem Kotasem?"

8 4
možnosti
Foto

Bez ironie: ukončil svoji činnost na serveru iDnes a nadále publikuje na: http://www.frantisekmatejka.cz/

Žádné drama se nekoná, jen už ho nebavilo mít tak vysokou čtenost a nechat se překrývat prostoduchými články o Ornele ap.

7 12
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x