Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Polský břidlicový sen ohrožen? Total jako další průzkumník odchází -  http://jdem.cz/bay423

0 0
možnosti
ZM

Však bublina břidlicového plynu a s ní spojené prvotní nadšení splaskává všude, nejen na Ukrajině.

3 0
možnosti

To je důvod, proč má USA poloviční ceny energií než EU ...

0 1
možnosti
MR

Ukrajina je obilnicí světa. Zde je ale jiná fatálnější situace a tím je posttotalitní člověk, celý východní blok je tímto fatálně poznamenán. Ukrajinu najdeme v Bulharsku, Rumunsku, Maďarsku, Albánii ... .

0 0
možnosti
MN

jenze tu obilnici maji pronajmutou cinani -- takze ani z toho mit moc nebude...

1 0
možnosti
JL

Pane Fojtiku, vas clanek informuje presne co se udalo na Ukrajine za posledniho roku a pul. I se vsemi dusledky, ktere nasledovaly. Nadnarodni firmy uzavreli smlouvu o plynu. To se nemohlo libit Rusku. Vzdyt by Ukrajina nepotrebovala tuto jejich komoditu! Muselo neco udelat. A Rusko udelalo vse, co se stalo nasledovne. Vojsko na hranicich, okupace Krymu a mnoho mrtvych obcanu. Dnes, jak rikate sam, plynu neni dost, tak vidime trochu jiny pohled na chovani Ruska. Vy to muzete komentovat na prohru Bruselu a USA. Ja zase na to komentuji na obchodni zajmy Ruska. Kdo z nas ma pravdu? Mozna oba. My si muzeme hrat jen se slovicky. Pani "vsemocni" si mohou delat co chteji. Dobry den.

1 2
možnosti
PF

úplně souhlasím. Majdan je hra Západu a Donbas zase Ruska, aby každý z toho průšvihu měl co nejmenší ztráty. Jen si myslím, že Rusko se angažuje na Donbase více psychologicky než materiálně. Je to spíše válka oligarchů, kteří přišli o ohromné zisky.

9 0
možnosti
JS

Pan Fojtík,jako jeden z mála blogerů se zůčastnuje diskuse.I když je některými blogery sprostě napadán,vždy odpoví s vtipem.Píše dobře,disponuje mnoha zdroji a to mu nemůžou někteří rádoby diskutující zapomenout.Jen tak dále pane Fojtíku.

15 0
možnosti
PF

přeji hezký večer, potěšil jste mne

4 0
možnosti
MR

zajimave ze Krym podle vas se prilnul CELY k Putinovi, o tom se da uspesne pochybovat, ale uz neni napravy. Ale ze Ukrajina k Putinovi nechce to vas desne stve. S tim se take neda nic delat, proste na vas nedaji.

1 5
možnosti
PF

tak podle pana Peszynského se raduji, podle Vás jsem naštvanej. Já si emoce dokáži dobře ohlídat. Jen mi je jasné, že vražděním a terorem na civilistech nacionalisté měli vždy navrch. A pořád mi nesedí ty tisíce a tisíce zoufalých, co utíká před separatisty do Ruska. Ale dnes beru Váš příspěvek s rezervou, nemá k tématu žádný vztah.

6 0
možnosti
TP

To je fakt hustoles, vymyslíte si imperialistickou agresi kvůli břidlicovému plynu a pak se radujete, že se nepovedla... a vůbec vás netankuje, že se tyhle prohry odehrávají jen ve vaší hlavě...

3 6
možnosti
PF

tak od Vás to sedí, opravdu. Čekal bych všechno, ale že zrovna Vy přijdete na to, že mám z této tragédie, to by mě nenapadlo ani v deliriu. Vy a takový vojenský stratég. Tome, neblbněte. Co to je hustoles?

7 0
možnosti
AS

A51d31a57m 59S63t19a82v46a

5. 7. 2014 22:21

"...když břidlicového plynu moc nemá?..": A vám se zdá, že Ukrajinci konají málo, aby se dostali k těm  velkým zásobám?

0 0
možnosti
MR

vypada to ze se situace zklidnuje, vam to vadi?

3 1
možnosti
PF

naopak, jsem rád, a těším se až budou odhaleni viníci...

5 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x