Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J91a67r39a 44R42a87n10k

7. 9. 2014 21:04

Mikhail Zurabov, the Russian ambassador to Ukraine, described the exchange of lists of more than 1,000 prisoners from each side as a “breakthrough.” Ukrainian President Petro Poroshenko confirmed the prisoner swap could begin Saturday.

Gunfire fell silent across eastern Ukraine after the deal was signed in Minsk by all three sides and the Organization for Security and Cooperation in Europe.

Poroshenko said he ordered his forces to halt hostilities at 6 p.m. local time and separatist leaders said they did likewise.

Agreement was reached during a “long conversation” with Russian President Vladimir Putin, Poroshenko said. Monitors from the OSCE will oversee the truce.

The negotiators also agreed on the withdrawal of heavy weaponry and the delivery of humanitarian aid to devastated cities, the OSCE said.

German Chancellor Angela Merkel said: “We’ll have to see whether Russian troops are withdrawing from where they are, whether there are buffer zones ...”

Leonid Kuchma, a former Ukrainian president who signed the deal, said even though forces have been told to stop fighting, “it doesn’t mean that someone will not fire from behind the corner.”

The NATO summit approved plans to create a rapid response force to counter Russian aggression, if an alliance country were to come under attack. Ukraine is not a NATO member, but the alliance has been alarmed by Russia’s actions in Ukraine.

“It sends a clear message to any potential aggressor: Should you even think of attacking one ally, you will be facing the whole alliance,” said NATO secretary general Anders Fogh Rasmussen. Keeping pressure on Moscow, EU ambassadors gave preliminary approval Friday to new sanctions on Russia, an EU diplomat said.R^

0 1
možnosti
MN

No vida. Podle poslední uznávané definice pojmu "invaze" tu máme pro změnu invazi NATO na Ukrajinu:

"Na podporu boje proti proruským separatistům Ukrajina získá zbraně a vojenské poradce od pěti států Severoatlantické aliance... vojenské poradce a podporu v podobě moderní výzbroje ze Spojených států, Francie, Itálie, Polska a Norska.."

A já jsem si naivně myslela, že když NATO do teď prohlašovalo, že do Ukrajinského konfliktu nebude zasahovat, že to bude platit nebo že to bude alespoň tajit a schovávat za vojenské cvičení.

Jenom nechápu, k čemu je ta komedie se sankcemi vůči Rusku za jeho údajnou materiální a poradenskou vojenskou pomoc Doněcku a Luhansku, když teď členské státy NATO dělají to samé pro Kyjev.

1 2
možnosti
JD

Vůbec nechápu, jak by vás mohl brát na blogu ještě někdo vážně.

Poté co jste tu v poslední době předváděl a speciálně včera večer, kdy  jste během hodiny uveřejnil dva články a oba je raději v rychlosti zase do 30 minut smazal (co do 30, jeden do 10, druhý do 15) 

U normálních blogerů i diskutujících už musíte být jen za komedianta.

12 0
možnosti
MB

U normálnych je. U tých ostatných je za hviezdu ;-)

8 0
možnosti
PB

....... nóóó, tak vony si potřebovaly vodfouknout vobě strany, trocha vyčistěj mundůry, vypucujou laufy, dotankujou naftu a vodku ..... a urááá do boje za lepší zítřky,- pro mnohé to lepší nebude a dožít se "zítra" je v první linii o štěstí. Vzájemné obviňování "kdo začal" se postupně mění ve folklór, kterej k temu tak už nějak patří !

0 0
možnosti
MN

Podle mého názoru Porošenko navrhl náhle příměří proto, aby zabránil dobytí Mariupolu separatisty, které by asi proběhlo v řádu hodin až dnů. Ukrajinská armáda zřejmě nemá sílu Mariupol ubránit.

Myslím ale, že je to celé jen dočasný stav, že Porošenko teď potřebuje čas na rekonstrukci Ukrajinské armády a také čeká na vojenské cvičení NATO, které se má konat kolem 15.9. na západní Ukrajině.

Obávám se, že Západ bude chtít sám aplikovat to, z čeho obviňuje Kreml, tedy že po vojenském cvičení se na východní Ukrajinu utajovaně dostane část "zapomenuté" vojenské techniky NATO a část jejich vojáků, kteří se začlení do pravidelné Ukrajinské armády a budou bojovat na straně Kyjeva. Kéž bych neměla pravdu.

3 4
možnosti
PB

..... hééérgot, hlava otevřená R^

0 2
možnosti
MD

Klidek, i kdyz obcas neco zmenite, ve snaze priblizit se k veci, stejne se vam to nepodari. Skryta realita je daleko prozaictejsi a hruznejsi, nez byste ji dokazal popsat. Preji dobrou chut k nedelnimu obedu.

0 3
možnosti
MK

Copak agent Fojtík asi má k obědu. Tipoval bych to na boršč a blinčeky zapíjené vodkou.

8 0
možnosti
PR

Dokud si Rus z pomoci teroristu neprostrili cestu na Krym tad neda pokoj

10 0
možnosti
Foto

Kde jste sehnal tak dokonalou křišťálovou kouli?

9 0
možnosti
MK

To měl sen. A pak si vzpomněl na Josefa, syna Jákoba, že ten uměl vykládat sny a řekl si "proč to nezkusit" :)

4 0
možnosti
MM

Autore, pokud tvrdíte, že neměníte nadpisy článků, nebo že je po několika desítkách minut nemažete, tak opět lžete!

15 0
možnosti
MM

Pro upřesnění a názornost. Váš článek z 3.9. měl původně nadpis "Taliban hrozí spojením s ISIL". Později zněl "Taliban hrozí spojením s ISIL. Proti Západu". Na závěr byl "Taliban hrozí spojením s ISIL. Proti Západu nebo proti Rusku?"

10 0
možnosti
LN

cituji z článku pane Fojtíku:"Na závěr jen malý dodatek k mému mazání článků. Články mažu především kvůli osobním atakům "diskutérů".  Kteří ze vzteku, že porovnávám oficiální zpravodajství s alternativními zdroji informací, využívají diskuze pouze k nařčením z kolaborování či k "inteligentním" radám o léčení nebo k jízlivým a zesměšňujícím informacím o změně názvu článku či podobně. O "vypůjčování" mé vlastní fotografie k vlastnímu zesměšňujícímu blogu a následnému stálému napadání ani nemluvě. Bohužel se díky své povaze, kdy jsem si toto nenechal líbit, nemohu bránit diskuzí či alespoň smazáním nevhodného příspěvku v diskuzi. Nicméně i tuto situaci je možné brát jako účelově vytvořenou." konec citátu a doplňuji...

..minimálně v tomto případě http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140906_425377_blogidnes jste článek smazal během několika minut...a v té době pod ním jediný ...můj....příspěvek ...v tomto znění":Nevím,zda je Putin pod vlivem Satana...ale docela by mne zajímalo pod vlivem čeho jste momentálně vy.....odhadl bych to na minimálně 50 %..."

..nevšiml jsem si žebych si půjčoval nějakou vaši fotočku, ani jsem neměl vztek skrzevá vašemu "porovnávání oficiálního zpravodajství s alternativními zdroji informací",  rovněž jsem nevyužil  diskuzi pouze k nařčením z kolaborování či k "inteligentním" radám o léčení a co se týče "jízlivých a zesměšňujících informacím o změně názvu článku či podobně" ..které v tomto příspěvku ale také nebyly.....tak ty jsou bohužel založeny na pouhé skutečnosti že články a jejich názvy měníte jako fusekle....

..jinými slovy a stručněji...LŽETE...opět a zcela nepokrytě....

13 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x