Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Váš názor na EU je tragicky špatný.Západní civilizovaný svět, tedy EU a díky Bohu, že se k němu alespoň hlásíme, možná dostatečně nedocenil carismus novodobého Ruska, kde se něco jiného mluví a něco jiného děje.Nedodržování slova a zákonů si EU a patrně ani její diplomaté nedokázali představit.Pryč od EU by byla naše obrovská chyba.Kam ? Malý stát nemůže dělat sám velmocenskou politiku.A lidé Vašeho ražení jenom vhánějí republiku ze západu na východ.Děkuji nechci.Kolik Vám bylo let v roce 1968 ? Zapomněl jste na husákovskou komunistickou diktaturu po roce 1970, která dělala to co chtělo Rusko ? Patrně jste byl ve velmi mladistvém věku.Nevím.

0 0
možnosti
MM

Zaorál je jelito. A nikdo taky nepočítal, že Putin do Kyjeva pošle své odstřelovače a zmocní se Krymu. Jenže Vy v tom mate jasno, za vše může EU. Putin je ten frajer, co umí vylovit z moře staré amfory, v tajze ulovit tygra, lítat se stíhačkou, pozovat ve VIP žurnálu. Prostě na bliti. Je to jen slizký skřet, který je posedlí moci se snem o velkém Rusku. Své oponenty už dávno pozavíral, zrušil svobodná media a místo toho Rusko živí svou demagogii a propagandou. Ale podle Vás za to může EU, to je už diagnoza.

2 4
možnosti
JB

Tak nám pan Zaorálek, zatím jen trochu, klausovatí. Z jiné židle vypadá svět jinak.

0 0
možnosti
Foto

O31t68a78k91a16r 72S98e30k34l

24. 4. 2014 15:34

Nemohu souhlasit , nebo spíše - musím nesouhlasit. Zejména závěr je ostrý : EU nejen škodí , ale i zabíjí ! Tvrdíte.

Všechny naše relevantní politické síly připouští , že bez EU to zřejmě pro ČR nepůjde. Včetně komunistů a "japanistů".

Takřka všechny postsovětské státy Putinovy akce - Krym , Ukrajina - odsuzují. Pobaltí samozřejmě, ale i Lukašenkova Bělorus či Kazachstán, Uzbekistán, Gruzie. všichni mají strach z plánované revitalizace nejen SSSR , ale snad i Ruska od oceánu po oceán. Všude tam , kde jsou ruské hroby ????

Netvrdím, že hlavní proud má vždy pravdu . Obhájce VVP lze však spočítat na prstech jedné ruky dělníka, co dělal na pile:-).

Tedy , krom našich blogerů.

4 2
možnosti

Ano, toho všeho jsme mohli být ušetřeni, kdyby se EU nechtěla družit za každou cenu s Ukrajinou.

6 0
možnosti
Foto

"Operace se zdařila, avšak pacient zemřel"...

9 0
možnosti
JH

J67a88n 29H15a52v51l47i22n66a

24. 4. 2014 14:03

korouhvicka se zacina otacet.....co taky cekat od sebranky bez vlastniho nazoru, ktera ma akorat drze celo a ostre lokty

6 0
možnosti
Foto

Tak je to u lidí typu pana Zaorálka obvyklé: "Mysleli jsme to dobře, ale nějak nám to nevyšlo!"

12 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x