Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J61a63k52u69b 34R76o32t42h

30. 8. 2014 10:28

Stále čekám na vaši veřejně publikovanou omluvu za to, že jste mne ve svém blogu nazval nacistou!!!;-O;-€

0 0
možnosti
Foto

Je s podivem, že někdo, kdo netuší z čeho je placen jakýkoliv náš "velvyslanec", ví naprosto přesně co se děje na Ukrajině a kdo vyvolal konflikt, kdo a proč eskaluje problém a podobně. ;-DRv

3 1
možnosti
JP

Každému, kdo má všech pět pohromadě musí být dnes už jasné, jak to na Ukrajině je. Pohádkám o povstalcích, kteří najednou umí s "ukořistěnými" moderními zbraněmi bojovat a sestřelovat i letadla, nemohou snad věřit ani rudí kolaboranti jako Fojtík a spol.

2 1
možnosti
JP

Možná, že jsme nepostřehli, že pravá ruská hra v šach začíná. Když už Amíci nepostřehli, kdo že to malajsijské letadlo sestřelil, když jako napotvoru přelétávala jejich špionážní družice, která měla monitorovat právě raketovou techniku, schopnou vzdušných úderů. Když neviděli tohle (ale viděli, jenomže co viděli se neslučovalo s jejich ideologickým chápáním světa). A tak diskrétně neviděli vůbec nic. No - a na tom se dá stavět. Ruští "separatisté" si vymyslí tisíce ruských vojáků na Donbasu, jenomže američané jsou touto zprávou zaskočeni, protože masivní vstup na Donbas neviděli ze špionážních družic. Tím jsou zcela znevěrohodněni. Dnes když řeknou cokoliv, budou považováni za lháře a manipulátory. Tím, že Amíci nemohli použít dokument o sestřelení letadla, dali do rukou ruským propagandistům nejmocnější zbraň. (Jak můžete všechno vědět a vidět, když ve skutečnosti nic nevíte?)...Takže Rusko strčilo čenich americkému pejsku do lejna, které sám vyprodukoval. Ruské šachy přinášejí stále víc výhody ruské strategii, s níž vede svou propagandu. S Rusy si neradno sedat za šachovnici. Vždy svůj mač dotáhnou k matu.

2 0
možnosti
PN

zatím to dotáhli k žigulíku a Komsomolské Pravdě místo hajzlpapíru...;-D

0 0
možnosti
KV

K98a72r64e42l 12V81o60v58e80s

29. 8. 2014 22:20

Zajimave je, co nasich papalasu si dokazalo najit dobre korytko !

1 0
možnosti
Foto

ano, úroveň vojenských papalášů vyžírajících státní rozpočet skrz NATO je tragická. Karma R^

5 4
možnosti
DG

Zavřeli jsme kolotoč, jdu se vyblinkat na iDnes.

0 0
možnosti
Foto

Naprosto přesné:

"Já pracuji s informacemi pouze z ČTK, českých novin, týdnu, aktuálně, iDnes a trochu s hlasem Ruska.....a pak se svým mozkem. Zde asi bude ten problém ohledně pravdivosti."

Ano, v tom mozku bude ten problém ohledně pravdivosti.

Tisíc, tisíce - vsjo ravnó.

2 4
možnosti
JR

J41a79r10a 13R52a30n54k

29. 8. 2014 19:00

Kolik satelitnich snmku Rusaku si prejete??? Je toho dost na netu;-)

1 2
možnosti
PB

...... to bych nezkoušel, nad "sebou" máte odborníka na slovo vzatého (p.Dvořák) a ten Vám velice rád vysvětlí, jak dalece můžete důvěřovat fotografiím na sociálních sítích, na netu, ale hlavně, co jsou to satelitní snímky a jak se s nimi dá manipulovat ...... nevěřte všemu, čím Vás v Kanadě krmí, mediální pravda na téma Ukrajina má trvání 24 hodin, - pak se z této pravdy stává bohapustá LEŽ !!!

2 0
možnosti
JR

J37a30r82a 87R95a87n92k

29. 8. 2014 18:59

News for any pictures of russian army in ukraine border

Satellite images showing Russian forces engaged in military ...

The Independent ‎- 2 hours ago

Russian military troops 'have been brought into Ukraine', warns Poroshenko ... Images of activity along the border were also released, showing Russian long-range guns pointing towards ... No one is hiding that,” he said.

Footage emerges claiming to show Russian tanks in Ukraine

Daily Mail‎ - 8 hours ago

Russia has 'well over 1000 troops' in Ukraine, Nato warns

Financial Times‎ - 7 hours ago

More news for any pictures of russian army in ukraine border

1 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x