Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J23a61r25a 50R87a45n97k

10. 9. 2014 4:29

Ta Vase PS uz zacinaji byt....jak by rekl Vysocan: vtipnaRv;-D

0 0
možnosti
JP

Ouha!

   Nejde přece o "Staromák" a dlouhodobou demonstraci, jde přece o to, kdo bude tuto provokaci platit ze svého. Kdybych demonstroval do 8. LIstopadu ve stanu, nezmrzl bych zimou , ale pošel hlady. (Lapidárně řečeno - došly by mi prachy). Je vidět, že Ukrajinci, jako pomocné pracovní síly, mají mnohem víc, než jsme si všichni představovali. Jsou za vodou. Nezbývá, než abych chodil do práce a záviděl všem ukrajinským pomocným dělníkům, že se mají lépe, než já.

1 1
možnosti
JP

Kdo chce s nácky býti, musí s nimi výti

1 1
možnosti
Foto

Zejtra tam jdu, uvidíme zda to stojí za pár facek !

1 1
možnosti

J93a15n 69Š59u98r39c

9. 9. 2014 20:40

Macku to tam jedeš s celým svým lunaparkem? Hlavně si ale zkontroluj technický stav toho svého kolotoče. Už se tam motáš nějak dlouho.

2 2
možnosti
Foto

Hńupy, fanatiky, gaunery, karieristy, kašpárky, atd. najdete všude. Stejně tak se stává, že se občas nakumulují v jedno místě.Tak proč by měla být Praha vyjímkou?8-o;-)

6 1
možnosti
Foto

Vaše rozhodnutí nejezdit do Prahy Vám plně schvaluji, pane Fojtíku. Já bych se také nerada dívala na lidi, kteří se nechávají zatahovat do špinavých her politiků. Nemám nic proti stanování, ale já osobně bych raději někam mimo Prahu, hodně daleko od různých kampaní a propagand, jen les, ohýnek a kotlík s gulášem z podborováků. Ještě bude hezky a ti mladí ani neví, co v životě za něco stojí. Sami časem poznají, že dělat užitečné idioty je ztráta času. Zvyšuji karmu!!

8 5
možnosti
JD

Pane Fojtíku,

vzhledem k tomu, jaké jste si vybral do svého blogu cizí příspěvky, je dobře vidět, kterým směrem se ubírají vaše myšlenky a přání.

Nicméně právo shromažďovací, právo na veřejný názor, právo na demonstraci, to je jen malá část práv a svobod, která tu máme, na rozdíl od země a režimu, který vám připadá v pořádku a který zjevně adorujete. A na rozdíl od minulosti, kterou by zde zjevně rádi někteří rudí pomýlenci zavedli zase zpátky. 

Takže díky těmto svobodám, zde můžete psát co se vám zlíbí a kdy se vám zlíbí. Dokonce to můžete psát několikrát a několikrát zase mazat. 

Ale nikomu tu svobodu nemůže brát.

9 2
možnosti
Foto

P.S. k tomu Vašemu P.S. - zkuste se občas kontrolovat, ty rolničky znějí čím díl, tím hlasitěji.

4 3
možnosti
MM

Chvála, že Praze nevelí kolibřík Bém se svou zlodějkou smečkou Janoušků a Ritigů s požehnáním tuneldětka pravdoláskaře Klause, jak se vyjádřil po vyhrané volbě Zemana na prezidenta: "Konečně vyhrála pravda a láska nad lží a nenavistí." Pane Fojtíku, svým vyjádření je Vám bývalé vedení Prahy milejší. Tož do Prahy opravdu, ale opravdu už nejezděte.

3 0
možnosti
LJ

Dle mého trochu přeháníte a do Prahy se ještě někdy kouknete;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x