Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

Švýcaři dostali rozum a my bychom se taky meli branit..je nas jen 10mil.a nemuze tady kazdy privandrovalec..uz staci na asijsti nespoluobcane ..!!

0 0
možnosti
MS

Pane Pavle Szturzci, do konce února Vám budou na byt přiděleni dva imigranti ze Somálska. Máte povinnost zajistit jim bydlení, stravu, hygienické podmínky odpovídající vyspělé evropské společnosti, laskavý přístup. Práci nepotřebují, na jejich živobytí Vám budeme strhávat odpovídající částku z Vaší z Vaší mzdy. Upozorňujeme Vás, že jednou měsičně provede kontrolu plnění Všeho závazku pobočka sociální správy. Proti tomuto verdiktu není odvolání. Heil  EU!

1 0
možnosti
PS

Pane Svobodníku, Vy ani neumíte správně napsat moje příjmení, takže není moc překvapivé, že nechápete, o co v daném referendu vůbec šlo. Takže místo věcných argumentů jenom plácáte páté přes deváté a myslíte si, že jste ještě navíc vtipný. Vaše argumenty jsou trapné a nemá cenu se jimi dále zabývat.

0 0
možnosti
PS

Svycarsko s nama podepsalo smlouvy. My jsme neco dali jim a oni za to na oplatku neco dali nam. Normalni obchod neco za neco. Oni ted nechteji splnit to k cemu se zavazali. Nemuzou se tedy divit, ze se budeme branit. Kde v tom vidite vydirani ni neni jasne.

2 3
možnosti
MT

No vida, jak se nam ta EU totalita vybarvuje...

1 0
možnosti
HP

To je jak kafemlynek, porad dokola jak ta zla EU vydira hodne Svycary, protoze odmitli politiku multikulti.

Ve skutecnosti jde o to, ze Svycari podepsali Schengenske smlouvy a tim se zavazali obcanum jinych statu Schengenskych smluv (shodou okolnosti statum EU)  zarucit volny pohyb. A tyto smlouvy se ted jednostranne rozhodli porusit, aniz by je vypovedeli - protoze hodlaji omezovat i obcany techto statu (EU), kterym se to logicky nelibi.  Velmi proste.

2 1
možnosti
JM

Myslím že volný pohyb ve smyslu schengenských dohod a imigrace je něco jiného. ale mohu se mýlit. Jak je to vlastně?

0 0
možnosti
JT

A co reciprocni opatreni ? Treba zablokovat ucty eurokratu ve svycarskych bankach.

3 0
možnosti
OJ

To by v rýchlosti hlasovali o vstupu EU do CH :)

0 0
možnosti
Foto

Ono i Bruselu jednou dojde kam s touhle multi kulti směřujeme, jenomže už bude pozdě. Kolikrát si kladu otázku, proč se chovají tak sebevražedně a docházím k jedinému vysvětlení a to, že jde o jakousi ideologickou diverzi ze strany sil, které mají spoustu peněz, aby si je koupili a mají zájem na postupném ovládnutí světa.

5 0
možnosti
PS

Tak znovu. Shrňme si fakta. Dřív jezdili do Švýcarska hlavně cizinci bez kvalifikace, kteří dostávali práci, o níž nikdo nestál. V posledních letech ale do země proudí hodně vzdělaných lidí, kteří se Švýcary bojují i o ta nejlepší pracovní místa. Právě to vede k obavám ze mzdového dumpingu a ztráty práce. Takže referendum bylo zejména namířeno proti "cizincům" z Německa, Francie atd. Problém imigrace (Vaše formulace "multi kulti") je nepochybně velký problém, ale v tomto případě je to trochu o něčem jiném - http://pavelszturc.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=395967.

0 2
možnosti
AF

Zejména 1.odst.článku R^

Ano, i plebejci mají právo na svobodnou volbu .

Na to v Bruselu úplně zapoměli.

Bude to tím, že žijí v jiném světě a realitu už přestali vnímat a chápat !!

4 2
možnosti
ZK

EU si vynucuje plnění dohod a smluv. Nic víc. Když prostý Švýcar veden emocemi a billboardy nějak hlasuje, je potřeba mu taky vysvětlit, že za své rozhodnutí ponese nějaké následky.

6 5
možnosti
OJ

Vy toho veľa o Švájci neviete, že?

3 5
možnosti
MK

Švýcarsko je nezávislá země a má právo na svou vlastní politiku. Výsledek referenda samozřejmě nelze aplikovat při platnosti současných smluv. Ty je nutno změnit nebo vypovědět. Ke změně je nutná shoda obou stran, naproti tomu výpověď je jednostraným aktem. Preferoval bych dohodu a změnu neboť výpověď by jistě byla provázena oboustrannými sankcemi, které by poškodily obě strany a měly by přímý dopad na všechny. I na nás. Přes Švýcarsko protéká v severojižním směru velké množství elektřiny. Co se stane, když Švýcaři tuto cestu přeruší? Jim nic, jsou soběstační. Ale vydrží například naše rozvodná síť zvýšené nároky? O tom dost pochybuji, již nyní je na hranici technických možností. Obávám se však toho, že EU preferuje boj před dohodou a z toho opravdu nemám radost.

8 0
možnosti
PS

Konečně smysluplný příspěvek do diskuze. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x