Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Vážený pne Fojtíku,

   nesdílím Váš optimismus co se týče jakýchkoliv požadavků ukrajinského obyvalelstva ruské národnosti. Můžeme si dát zcela jasnou odpověď na současné provokace v době oboustranného příměří. Položme si otázku. Kdo střelbu do civilních čtvrtí měst a domů vyprovokoval? Byli to "separatisti" nebo desítky nekoordinovaných žoldnéřských uskupení? Odpověď je přece jasná. Domobranci (separatisti) přece nebudou ostřelovat domy, kde žijí jejich rodiče, ženy a děti. To, že jim Jaceňuk sliboval naprostou zkázu je nutí bojovat do naprostého vyčerpání všech prostředků, protože ochrana matek s dětmi a jejich předků, je podle nového americko - ukrajinských zákonů trestná.  Kdo se postaví na obranu svých domovů a svých nejbližších, je zločinec, který má být souzen jako terorista.

   Amerika nám dává lekci ze šíleností, které svou zvrhlostí překonávají propagandu fašistických a posléze komunistických bestií. Jak zabránit tomu, aby nám ten lepkavý hnus vetřelce nerozleptal naši společnost? Je zcela zřejmé, že chvalozpěv zločinecké propagandě založené na podpoře neonacistů z "Pravého sektoru" a hajlujících banderovských bojůvek má zcela ovládnout myšlení těch, kteří díky své myšlenkové nesamostatnosti fandí těm samým nebezpečným krysám, jako jejich předchůdci za Heydricha a posléze za Džugašviliho (Stalina). Je odporné sledovat, kam až propaganda může zajít a kolik lidí bez svědomí s může rochnit v krvi nevinných, aniž by ctilo jejich zbytečné a zoufalé oběti. Je nepochopitelné, že doba, kterou jsme mnbozí měli za uzavřenou, se tak vehementně vrací zpět se všemi konsekvencemi. Myslel jsem si, že budeme mít ustláno na růřích. Jenomže ty růže jsou plné trní. Tak, jako ty hitlerovsko - stalinistické propíchaly opét mnohým srdce. Snad se Šípkové Růženky probudí pod doteky Boží lásky. Bez tohoto zázraku zanikne pozemský život. Nyní riskujime vše. Musíme se postavit stůj co stůj hajlujícím a vraždícím zrůdám!

0 1
možnosti
Foto

Furt hledám to Novorusko a furt nikde nic.

3 0
možnosti
MM

Synku, márně hledáte:-), zkuste virtuální polohu pana Fojtíka, má přímou liku s domobranci, kteří mají foršus na ty darhý zbraně.;-D

2 0
možnosti
MR

no vidite, jeste pred casem jste trvdil ze u Krymu zustane, a vice uz nebude Putin chtit,  a ja se vas ptal zdali byste byl pro dalsi anexi. Odpovedel jste ze ne. A ted je na rade "novorusko", a pak dalsi a dalsi, jako s Hitlerem. Co to z vas dela? Odpovezte si sam.

3 2
možnosti
MM

Není tak podstatné, kolik si po Krymu z Ukrajiny Rusko ještě uřízne. Podstatné je, že Rusku na západních hranicích vyrostl další protivník a přátel nepřibývá. V letošním roce Rusko definitivně prokázalo, že je nedůvěryhodný partner, s kterým se nedá spolupracovat. Jeho imperiální snahy o obnovu SSSR jsou hrozbou pro celou Evropu.

9 2
možnosti
MR

Co takhle se zamyslet nad tím kdyby se Ukrajina oklepala a ekonomicky i hospodářsky předběhla Rusko. 

Rusko má taktéž strach že by zde hrálo ony druhé housle. Proto je zde snaha o destabilizaci Ukrajiny a odejmutí silných hospodářských regionů.

5 0
možnosti
Foto

Soustředěně propagandistická, prokremelská sada agitek. Nic jiného. Rv

7 1
možnosti
JC

Proč? Co je na článku nepravdivého?

2 5
možnosti

Proč v ČR někdo používá nesmyslný a nikým neuznaný termín "Novorusko"? Chápu, že se tak nazývají ti samozvanci vedoucí ty dvě oblasti, ale proč jejich činnost podporovat používáním jimi vymyšlených termínů?

7 1
možnosti
JR

J73a27r74a 24R86a64n10k

8. 9. 2014 22:48

Ja myslela, ze Novorusko se pouziva, protoze Rusko jako takove ma spatnou reputaci v civilizovanych zemich;-)

0 0
možnosti
Foto

A kdo hovoří za tzv. Luhanskou a Doněckou republiku???

To jsou nikým nevolení, samozvaní jedinci, kteří se prohlásili za vůdce.

Mimochodem, předchůdci těch současných, ani nebyli občany Ukrajiny a proto najednou zmizeli.

16 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x