Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

odpověď na vaší hádanku - málo

0 0
možnosti
JR

J72a12r22a 92R77a89n61k

4. 9. 2014 23:44

Mne je Vas uz skutecne lito;-(;-(;-(

1 1
možnosti
MR

pripada uz zoufaly, dokonce tak nejak uz vysinuty, jini take pisou o Ukrajine az se z nich kouri, pisou zaujate, tak ci onak, ale stale s odstupem. Tohle uz je na Bohnice

0 1
možnosti
JP

Zlo je jako stěhovavý pták. Je nevyzpytatelné. Byl jsem jako mladík naštíru s bolševickým režimem, který jsem z duše nanáviděl. I mne policajti zbili, v mém případě kvůli dlouhým vlasům. Byl jsem osmnáctiletý mladík. Svlékli mě donaha. Nad mým štíhlým tělem se vzrušoval jakýsi úchyl s policejními výložkami. Prase jedno! Potom mě potupně ostříhali, Málem mi zničili studium. Cinkání klíči jsem bral jako Boží smilování. Rozhodl jsem se , že budu psát humor a satiru, abych si nového zřízení (nejen podle mého gusta) užil. Pak přišli megyzloději, velké lži, první úder a následné vystřízlivění. Odjel jsem pracovat na dlouhá léta do zahraničí, protože to konečně šlo. Že by kýžená svoboda? Vypadalo to tak.

   Přestavěly se kulisy. Z mé radosti začaly ukrajovat mafie, které rozkrádaly tak značné finance ze státního rozpočtu, že naše životní úroveň se přestala "slučovat" s tou vytouženou západní. Dnes není pražádná ochota dospět k této vytoužené metě. Když jsi chudý a nebudeš mít na nájem a stravu, natož na zaplacení cesty do zaměstnání, dáme ti práci. Pokud chceš žít samostatně, tak se státními příspěvky na bydlení. Živoříš, ale pracuješ. Toho si važ! Mnozí totiž nepracují a také živoří. A v tom je rozdíl! Živořit jako zamšstnanec je ten pravý požitek.

  Dnes se nám opět začalo lhát. Vždy, když je nějaký konflikt pojat černobíle, jsem pobouřen. To bez výjimky znamená jen jedno: Někdo nám tu lže. Čarodějnický učeň Harry Potter to ví nejlépe. Kdo se nám jeví jako sympaťák, při úplňku se změní v ďábla. No, a dnes se přemístily úplňková monstra do Ameriky. Nikdy bych nevěřil,že se dá s úspěchem útočit na ty, kteří ukrajinský konflikt nezavinili, protože nebyli na Majdanu, nehajlovali a neprovolávali slávu Banderovi. Jak k tomu přijdou ti, kteří se stanou obětí hajlující junty, aby z nich kdokoliv dělal napřátele  civilizace. Co je Rusům (kteří mají v průměru čtyřikrát vyšší životní úroveň) do toho, že na Ukrajině odvádějí pozornost od místních megazlodějů? Demagogie je hrob!

3 2
možnosti
Foto

Ano, zdá se, že tento režim opravdu končí. Karma

3 12
možnosti
PR

Evropa opravdu strizlivi .Dnes je nepochopitelne vstricne nekolik dekad trvajici chovani k Rusku.Zapomeli jsme ze slusnost je pro Rusa slabost.Bohuzel za to vystrizliveni zaplatilo tisice nevinnych civilistu na Ukrajine ktere rusti teroriste z posvetcenim Kremlu povrazdili.Uz kvuli jejich pamatce u nikdy evropa nesmi uverit zbabelemu teroristickemu statu kterym Rusko bohuzel je.

10 5
možnosti
BM

Nezlobte se, ale Vy tu Ukrajinu zamícháte do všeho. I do vzpomínek z mládí. Vidíte, já zažil něco podobného včetně celonočních výslechů na StB. No a dnes jsme na opačné straně barikády. To jsou paradoxy....

12 1
možnosti
Foto

jediný, kdo by potřeboval vystřízlivět, je autor blogu

11 4
možnosti
PH

Já si bohužel všiml, že jsme svědky, jak z nás vyvolení, kteří řídí s naším svolením naše životy a za naše peníze dělají voly a my jim za to ještě plácáme.

4 2
možnosti
MB

Vy a vám podobní určite ;-)

3 1
možnosti
MR

svedkem jsou tu akorat blogeri co tam zili, treba Harazim,Petr Jurcik, a Matej Novobijsky, mozna jsem nekoho opomel. My ostatni zname veci z medii, a muzeme a smime, jeste jsme na Zapade, udelat obrazek. Takze nemuzete byt svedkem.

A co se tyce ruskeho vmesovani, to prosvita i z ruskych medii, uz od zacatku, ze zacatku jste to i vy byl ochoten videt, ve vasich prvnich clancich o Ukrajine. Ted ale ze zoufale snazite videt to cernobile, Putin - hodny dela to tam dobre, i  kdyz na druhe strane nedela, jelikoz tam neni, takova drobna schizofrenie.

Ukrajina dela vse spatne, no mozna, ale je to jejich stat a jejich bordel.

9 1
možnosti
Foto

Dnes třetí Fojtíkův Didelphis marsupialis. Víte, jak se to dělá???

12 2
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x