Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nevím, jak to komentovala ČT, ale je to projev nesportovního chování fanoušků a je úplně jedno, že se jednalo o přátelský zápas.

A nevím, proč takové jednání omlouvat.

5 2
možnosti

Zápas nebyl dohrán kvůli tomu, že by ho předčasně ukončil rozhodčí. Na předčasném ukončení se dohodla obě mužstva, která předtím společně s fanoušky slavila jisté jubileum, kvůli kterému byl zápas hrán. Jestli to stále nechápete, přečtete si něco o tom na webu Slávie.

3 1
možnosti
LJ
JC

A Vy se držte tématu článku a diskuze. O fotbalovém utkání je, kdybyste nečetl nic jiného, než nadpis.

0 5
možnosti

zpráva na iDnes je mnohem férovější než to co předvedla včera ČT:

Přibližně čtvrt hodiny před koncem utkání se dostali na hřiště fanoušci Hajduku, po nich vběhli na trávník i slávističtí příznivci. Oba tábory spřátelených klubů se okolo středového kruhu zdravily a společně skandovaly. Nakonec se v klidu vrátily do svých sektorů v hledišti, ale protože po sobě nechaly na hřišti velké množství různých předmětů, oba celky se dohodly, že zápas už dohrávat nebudou.

Zrodil se tak stejný výsledek jako před více než třemi lety, kdy se Slavia s Hajdukem utkaly ve Splitu u příležitosti 100 let od založení chorvatského klubu. Dnešním duelem v Edenu také vyvrcholily oslavy 50 let od založení fanouškovské organizace Slavie Odbor přátel.

4 0
možnosti
Foto

pane Fojtíku-pokud diváci vběhnou na hrací plochu během zápasu-jakéhokoliv zápasu-pak jsou to hovada a chovají se ostudněRv

U vás ale nijakpodobný názor nepřekvapujeRv

8 1
možnosti
JC

Ten plus jsem Vám dal omylem. Nepočítejte si ho, prosím.

0 2
možnosti
ZB

I v přátelském zápase se musí dodržovat předem daná pravidla.Podle nich o ukončení zápasu rozhoduje rozhodčí a ne "vůle lidu - fanoušků".Pravidla a nejen ta fotbalová by se měla dodržovat i jinde.Představte si třeba situaci, kdy je mezinárodními pravidly stanovena hranice určitého státu a jiný stát si řekne,že pravidla dodržovat nebude, bude si dělat co chce a hranice změní.Nedodržování pravidel způsobuje chaos a anarchii nejen na fotbalovém hřišti...

6 3
možnosti
JC

Tento článek je o sportu, o fotbalu. Nevím (vlastně vím) proč sem taháte politiku.

O dodržování pravidel chcete něco psát zrovna VY? 8-o

Mimochodem, nedodržujete ani ty pravidla pravopisu. Za tečkou  na konci věty totiž patří mezera.

2 3
možnosti
VS

Kdo jste a co jste udělal s Fojtíkem? Kde jsou filipiky proti Ukrajině a chvalozpěvy na Rusko?

3 2
možnosti
VS

Díky za obligátní mínus, "pane Chrástku". Mimochodem - uvědomil jste si, že svou dopolední účastí v diskuzích jste se podle pana Přibyla (určitě víte o koho jde, několikrát jste plusoval jeho výlevy)  zařadil do skupiny jen těžce zaměstnatelných pobíračů sociálních dávek, případně mezi lotrovské zaměstnance, zneužívající pracovní dobu a prostředky svého nebohého zaměstnavatele?;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x