Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Tady je jasně vidět jak to bylo i s tím hladomorem na Ukrajině, dělali to sami svým spoluobčanům;-€ Po bojích spočítají mrtvé a řeknou, že to udělal někdo jiný, jen oni ne...Přece nemůžou být Kyjevští vládci tak blbí, aby nevěděli co udělá raketový systém Grad používaný v městech a ve vesnicích, plných civilistů....

4 0
možnosti
ZH

To víte že to vědí, kdyby někdo odpálil celý Grad na město, tak se několik fotbalových hřišť promění totální trosky.

0 0
možnosti
Foto

Klídek, je tu určitě nejméně jeden autor, který ví, kde už mají schované kýble s černou barvou, aby mohly být namalovány invazní pruhy. Na khaki se dělají bílou, ovšem na bílou černou. Maskirovka, hej8-o;-)

2 0
možnosti
PB

....... proč z teho tady zase pár jantarů dělá takovou kovbojku ?! ..... přetřenej kamaz, řidiči v maskáčích, přepadená kolona - záminka ke konfliktu, proč jedou až z Moskvy ? (asi proto, že je to z Bruselu daleko) a další a další moudra hodné Hájkova Protiproudu..... nedůležité, naprosto nepodstatné, irelevantní.  Západ s Ukrajinou se měl o své vlastní UKRAJINSKÉ !!! občany postarat sám a nemuseli jsme tady rozjímat, co že to má ten Vladimír Vladimírovič za lubem ? Vážně se tu najdou jedinci, kteří v koloně humanitární pomoci vypravenou z Ruska spatřují invazi na území Ukrajiny, jak vehementně tvrdí americká administrativa s Kyjevem ???  ......síííím Vás, opravdu je zde někdo přesvědčen, že vojenské invaze plánuje banda debilů pod záštitou Červeného kříže a OBSE ?!   ...... a provokací bych se nebál, pokud bude kolona přepadena útočníky v uniformách UA armády, pak vězte, že byla přepadena pravou UA armádou a zcela rozkradena. Však o bezpečnost kolony na území Ukrajiny by se měl postarat KDO ?!? .....snad bezpečností složky Ukrajiny a pokud ani toto nedokážou, tak o čem se tady bavíme, ..... z čeho opravdu mají takové fedry ? toť otázka na kterou hledejme odpověď - a invaze to není,- toto stupidní tvrzení má humanitární pomoc bojkotovat !   .....PROČ ? protože pomoc směřuje z Ruska. Blbce na Západě, potažmo na Ukrajině nenapadlo postarat se o civilisty v regionu ohrožené konfliktem a získat je tak na svou stranu, - místo teho je humanitárně ostřelují a vraždí těžkým dělostřelectvem.  

...... v tomto konkrétním případě chcete něco vyčítat RUSKU ?

13 4
možnosti

....právě...že....tuhle...akci...nikdo..s...Červeným...křížem....nikdo...neplánoval....

1 6
možnosti
JR

J52a52r73a 25R89a96n58k

12. 8. 2014 17:42

Natrit na ruzovou a postavit pred ruskou hranici fialovou ruku (jako minuly podzim v Praze), ukazujici prostrenicek, vsak vite kam;-)

1 10
možnosti
JC

Jo, a Vy někde píšete něco o Kinderstube, VY!!Rv Hanba by Vás taky měla fackovat, když tohle napíšte v souvislosti s humanitární pomocí obětem agresívní politiky USA. Rv

9 5
možnosti
LN

...mezi námi pánové a dámy...vůbec by mne nepřekvapilo...kdy ten konvoj byl hned za hranicema přepaden (třeba)...skupinou neznámých útočníku v uniformách ukrajinské armády....a celý rozkraden...kdo by pak zjistil co vlastně vezl....???

..a ještě by měl rus záminku tam vtrhnout s plnou parádou...a o to nejspíš jde....

... klidně mi nadávejte že pohrdám humanismem...a že mi neí líto těch (dle vás tísíců  zavražděných dětí a těhotných žen, které ukrajinská armáda střílí prioritně).....ale já se nedůvěře ukrajiny k celé téhle šaškárně vůbec nedivím....rusům totiž nevěřím ani datum....

10 9
možnosti
MD

Vidite, 'nejaka vobycejna zenska' pritom o kousek niz zcela presne popsala hezkou sachovou simultanku, kterou hraje V. Putin s konfliktu az valkychtivymi 'strejdy' z USA a EU.

7 4
možnosti
MD

Pekne jste se 'rozohnil a horite spravedlivym ohnem.' Tech par zdejsim cmoudiku vase plameny nezakryje. Karmozni horeni.

3 3
možnosti
Foto

Tak paní hlavní z ČČK Kříže sdělila, že na Ukrajinu odeslali dvě zásilky a připravuje se třetí. Neřekla kam. Řekla však, že součástí jsou i neprůstřelné vesty. Sice to řekla opatrně, to je pro ty koumaly, řekla totiž "bezpečnostní" vesty. Možná myslela "reflexní" vesty.

11 4
možnosti
RK

Nikdo netvrdí, že jsou tam zbraně. Ovšem navýsost směšné je to, že Putler nechá přestříkat, byť velmi neprofesionálně, 300 nákladních aut i s plachtama. Kolik to asi stálo rublíků a hlavně, kolik času !!! Vždyť ti lidi potřebují snad okamžitou pomoc, né? Takže soudruzi rusáci, už víte proč se celý svět směje? Je to směšná monstrózní akce, kterou měl Putin dávno v plánu. Napadnout, ukrást, rozvrátit, postřílet, zásobit zbraněmi a pak? PEACEMAKER! Prostě zachránce, mírotvorce ....ó jak nízké. Je to ohavná špinavost. Humanitární konvoje byly odjakživa organizovány narychlo s tím, že kdo měl po ruce volný kamion, tak jel .............a né toto divadlo. To, že panuje nedůvěra, až tam ty VOJENSKÉ ( né CIVILNÍ !!! ) auta dorazí je samo na místě. Stačí když praskne guma a je to.....

6 5
možnosti
VS

Co řekne Putin, to je na tuty. Ten by přece nikdy nelhal. V kamionech je humanitární pomoc a na referendum na Krymu dohlížela místní domobrana.

5 2
možnosti

Jasně,

"euro-majdan", byl boj za demokracii a válečný zločinec Bandera je národním hrdinou. Nakonec proč ne, že? Už jsme dokázali vymyslet i humanitární bombardování Bělehradu a ZHN v Iráku.

5 6
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x