Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Uvádíte příklad kontroly z firemního prostředí, souhlas; p. Babiš má asi stejné zkušenosti.

1 0
možnosti
Foto

O70t14a20k94a34r 90S49e90k38l

15. 4. 2014 16:55

V podstatě souhlas s autorem. S jednou výhradou - o tom, že vše vyřeší kvalifikovaný audit .Tedy : kvalifikovaný by asi věci vyřešil. Problém je ,kde ho vzít ? Exministr Drábek měl audit na IT firmy pro své ministerstvo s tím , že ušetří řádově stamilióny ročně.

Nyní má jeho následovník stejně "kvalifikovaný" audit , že naopak snad až miliardy prodělal !

Teď babo raď !! Kde ale vzít babu ? Kdo audituje auditory  ?:-):-):-) !

4 0
možnosti
ZK

Z17d12e51n38a 95K17o38č14í

15. 4. 2014 19:43

Auditorská komora ;-)

To že auditor prohlásí, že neshledal nic nezákonného ...... neznamená ale, že je vše v pořádku. Za příslušný finanční obolus totiž auditor určitý doklad například nezahrne do zkoumání. No a když žádoucí výrok nedá jeden auditor, je osloven jiný a vyšší cenovou nabídkou.;-)

Pokud však auditor prohlásí, že našel nesrovnalosti, znamená to, že je tam takový čurbes, že auditora neuplatí ani podmazáním.!!!!!!

1 0
možnosti
Foto

To, že se tam krade je jasné každému.  V malém, ve velkém, jednou za čas, pravidelně, na tom nezáleží, protože je to jedno.  Je to jen přerozdělování lupu loupežníky i když tím porušují svoje vlastní pravidla.  Zaměřit bychom se měli na tu prvotní krádež a to jsou daně.  Na tom záleží a to má na každého z nás větší vliv, než parazitické rozkrádačky státního lupu.

1 0
možnosti
Foto

Auditům se bude dát věřit až ho budou dělat nezávislé firmy-ne nová politická reprezentaceRv

1 0
možnosti
JM

Pokud jsem ale dobře poslouchal, tak ty audity dělají nezávislé profesionální firmy, žádní politici...

2 2
možnosti
Foto

Audity jsou a budou nanejvýš k naštvání, stejně jako za komunistů katalog od Quelle, dokud první polovinu zpronevěr odloží policie s tím, že nebyl spáchán trestný čin a z druhé poloviny se politici lehce vykroutí, poněvadž dodnes není (a oni dobře vědí proč) platný zákon o odpovědnosti úředníků. A zbytek dostane zcela směšné podmínky. Pokud by v ČR existovala spravedlnost pro všechny, seděl by třeba Drábek už dávno s doživotním trestem. Ale tady v tom bordelu, kde vám za dlužnou tisícovku zničí život a za ukradené stamilióny jste oslavován, je zbytečné nad audity plesat.:-P:-/

3 0
možnosti
ZJ

A nebude to z části tím, že ti NOVÝ potřebují zhanět předchozí a dokazovat, jak jsou genitální?

6 0
možnosti
RC

Mne by treba zajimalo, jak se oceni hodnota IT zakazky, podle mych zkusenosti se muze lisit klidne az o 500% podle firmy. Pri srovnatelnych velikostech firem pak neni prekvapivy rozdil az 100%.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x