Předvánočně z Neratova

Tak Vás opět zdravím v novém roce, moji věrní čtenáři a čtenářky, a děkuji znovu za přízeň, kterou mi věnujete a o níž doufám, že mě neopustí ani v tomto roce 2021.

V pondělí před Vánoci jsem byla s kolegou služebně u nás v Neratově. Byla to má letošní pátá návštěva Neratova, nicméně pokaždé jsem tam jela z pracovních důvodů. Nemohla jsem toho však nevyužít k focení, a tak se pokochejte Jánským mostem do Polska, Divokou Orlicí, kostelem s jeho úžasným interiérem i exteriérem, Jesličkami, které jsem měla možnost vidět poprvé v životě, i když s takovou drobnou změnou oproti klasice, což ale uvidíte na mých snímcích, hřbitovem, zbrusu novým informačním centrem, které se nachází přes silnici naproti hřbitovu, a v neposlední řadě neratovskou číčou, která vartovala před obchodem, kam jsem si zašla hlavně pro neratovské tužky ve dřevě, jelikož mi docházely. Jediné, co jsem nevyfotila, byl Společenský dům, na ten jaksi nezbyl čas.

Ať Vám v celém tomto novém roce žehná a chrání Vás Panna Maria Neratovská! Mějte krásný a úspěšný týden a příští neděli opět na viděnou.

Autor: Veronika Foglová | neděle 3.1.2021 18:03 | karma článku: 21,78 | přečteno: 443x