Deset let...

Toto pondělí jsem oslavila desáté výročí svých putování po Orlických horách. Deset let...co všechno se za tím skrývá!

Dnes Vám chci nabídnout snímky z toho úplně prvního, kdy mé kroky vedly přes Rokytnici v Orlických horách do Neratova a na PR Neratovské louky. Neratovským loukám bych se ráda někdy věnovala v samostatném článku, kde bych využila hlavně snímky pořízené v září 2016.

Fotila jsem oba rokytnické kostely, zámek a náměstí TGM, hodně také oblaky honící se po obloze. Když jsem přijela do Neratova, měla jsem tam zhruba tři čtvrtě hodiny času, a dodnes si živě vybavuji, jaké to tehdy byly fofry...nejprve jsem "letěla" kilometr zpátky na Neratovské louky a pak jsem pospíchala nazpět, abych poprvé v životě spatřila neratovský kostel Nanebevzetí Panny Marie. Hodně jsem fotila i rozkvetlé vlčí boby, kterých je v Neratově hodně, a okolní kopce. Také jsem poprvé v životě viděla kýchavici bílou Lobelovu, kterou jsem poté viděla už jenom jednou, a to rok poté v Alpách. Autobusem po čtvrt na jednu jsem se vracela zpátky přes Rokytnici domů.

Neměla jsem však tušení, jak moc mě to chytne, a kdyby mi tehdy někdo řekl, že tomu dočista propadnu a budu to dělat dalších deset let, nevím, jestli bych mu věřila.

Rokytnice v Orlických horách

Neratov a PR Neratovské louky

Myslím, že toho bylo dost. :-) Děkuji za přízeň, mějte se moc hezky a užívejte léta!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Veronika Foglová | neděle 18.6.2023 13:41 | karma článku: 15,88 | přečteno: 250x