Úspěšný Bezva Fest: Střelecký ostrov se stal centrem rodinné zábavy

Dne 15. června 2024 se na Střeleckém ostrově v Litoměřicích uskutečnil jeden z největších rodinných festivalů v České republice – Bezva Fest.

Tento festival přilákal tisíce návštěvníků díky pestrému programu a bohaté nabídce aktivit pro celou rodinu.

Festival nabídl více než 30 atrakcí a 20 tematických zón, které zahrnovaly vše od kreativních dílen, sportovních aktivit až po herní zóny. Návštěvníci si mohli vyzkoušet nejdelší nafukovací překážkovou dráhu v ČR, navštívit minizoo, nebo se zapojit do závodů batolat a kočárků. Speciální zóny, jako například LEGO herna, Mattel zóna s panenkami Barbie a autíčky Hot Wheels, a Haribo zóna s ochutnávkou bonbonů, zaručovaly zábavu pro malé i velké.

Hudební program byl také bohatý. Na dvou pódiích vystoupili známí interpreti jako Leoš Mareš, Ben Cristovao, Lollipopz, Míša Růžičková a mnoho dalších. Festivalové zóny byly rozděleny do různých tematických celků, jako je edukativní zóna Bezva Edu, charitativní zóna, kde návštěvníci mohli poznat různé nadace, a chill zóna určená k odpočinku.

Pro maminky a mladé slečny byla připravena beauty zóna, zatímco chlapácká zóna nabídla aktivity zaměřené na mužské záliby. K dispozici byla také game zóna s počítačovými hrami a simulátory, která přilákala mnoho mladých návštěvníků. Zajímavou součástí programu byly i autogramiády s hvězdami a možnost setkat se s oblíbenými youtubery a influencery.

Festival byl nejen o zábavě, ale také o vzdělávání. V edukativní zóně se mohli návštěvníci dozvědět zajímavé informace od týmu silniční bezpečnosti nebo Ekokomem. Akce měla také charitativní rozměr, kde si mohli lidé vyzkoušet život jinýma očima díky nadacím, jako je Červený kříž nebo Nadace O2.

Celkově byl Bezva Fest Litoměřice 2024 velkým úspěchem a poskytl rodinám nezapomenutelný den plný zábavy, hudby a poučení.

Další fotografie naleznete ZDE.

Autor: Martin Fletcher | neděle 16.6.2024 17:16 | karma článku: 5,77 | přečteno: 4448x