Talentovaný zpěvák a skladatel Jon Wate ve středu 30. 10. vydal svůj nový singl

Jon Wate se narodil v Benešoveˇ u Prahy v roce 2000. Na hudební scéneˇ se pohybuje již delší dobu, ale svu°j sólový projekt odstartoval teprve prˇed rokem a pu°l. 

Jon Wate o svém novém singlu říká:

“Fotky v nás vzbuzují silné emoce a prˇikládáme jim v dnešní dobeˇ velkou váhu. Vytvárˇíme si podle nich své prˇedstavy, které ale cˇasto mohou být velice mylné a za zdánlivými úsmeˇvy na fotkách se mu°že skrývat úplneˇ jiný prˇíbeˇh. Písenˇ je zkrátka o tom, že fotky mohou být hezkou vzpomínkou, ale také velkým lhárˇem! Jako vždy byla pocˇátecˇní inspirací událost v mém životeˇ,“ 

“Mám rád, když jde videoklip ruku v ruce s písnicˇkou a dokáže podtrhnout její náladu a myšlenku. Toho se snažím docílit i ve svých klipech. O režii a natocˇení toho aktuálního se postaral Viet Van, se kterým jsem už v minulosti spolupracoval,” uvedl zpeˇvák. Prˇíbeˇh klipu je o mladé slecˇneˇ, která publikuje svu°j život cˇasto na sociálních sítích. Fotky, které ale vytvárˇí, jsou pravým opakem toho, co ve skutecˇnosti prožívá a jak se cítí.

Hudbu a texty si zpeˇvák píše sám. Nejinak tomu bylo i u této písneˇ. Skladbu si také nahrál a produkoval ve svém vlastním hudebním studiu do kterého vkládá své naděje a chtěl by z něj vybudovat místo, kde se budou setkávat hudebníci z celé České republiky.

Jon Wate má na svém konteˇ má již neˇkolik videoklipu°, z toho dva z nich natocˇené ve španeˇlské Valencii. V soucˇasnosti koncertuje za doprovodu své kapely.

Autor: Martin Fletcher | sobota 2.11.2019 21:08 | karma článku: 6,64 | přečteno: 5466x