Rozhovor se slovenskou tenistkou Michaelou Hončovou

Nejen o právě probíhajícím turnaji IFT ve Finsku — Aamulehti Tampere open.Šestadvacetiletá Michaela byla k rozhovoru velmi vstřícná a hned za čerstva vám jej přinášíme.                                                                                 

Před několika dny jste ukončila pouť turnajem ve Finsku – Aamulehti Tampere open. Bohužel ač jste měla turnaj pěkně rozehraný, tak jste musela utkání proti estonské hráčce Katrin Saar předčasně ukončit, co se přihodilo?

V zápase proti Saar jsem vedla v utkání 7:6 a 2:0, ale dostala jsem náhlé křeče do noh, přesto jsem se pokusila v utkání dále pokračovat. Za stavu 4:1 v můj prospěch to už, ale opravdu nešlo, protože se křeče stupňovali. Zápas jsem musel bohužel nakonec vzdát. 

Kam nyní povedou vaše tenisové kroky?

Turnaje hraji už velmi málo, ale hlavně jen pro radost ze hry. Můj život se točí kolem jiných věcí, turnaje hraji jen když mám čas. 

Jaké máte tenisové ambice na druhou polovinu roku 2019?

Na tento rok si plánuji zahrát ještě tři turnaje a to většinou v okolí Vídně, Brna nebo Prahy. nyní si plánuji udělat si všechny potřebné trenérské licence a podívat se tím na tenis z druhé strany. Velmi se na to těším. Chtěl bych pomoci mladším hráčkám růst, zlepšovat se a nabrat zkušenosti. Moje tenisové ambice jsou momentálně stát se trenérkou a pomáhat mladší generaci. 

Autor: Martin Fletcher | sobota 27.7.2019 19:39 | karma článku: 8,27 | přečteno: 7606x