Podorlická pivní cyklostezka

Navštívili jsme 23. července v dopoledních hodinách stanoviště právě otevřené nové Podorlické pivní cyklostezky v Potštejnu. Zahájení si nenechali ujít fandové cyklistiky i pěších tůr.

Podorlická pivní cyklostezka

Právě pro ně bylo připraveno speciální menu: „Pivní cyklo - tour“, na kterém se seznámili s historií tří pivovarů Orlického regionu. 

Jednotlivé trasy byly s různou náročností a během nich bylo možné poznat pivovary v Rychnově nad Kněžnou, Dobrušce, a Potštejně. Nabízela se degustace piva spojená s vlastní prohlídkou jednotlivých pivovarů.  

O slavnostní zahájení se v Potštejnu postaral spoluorganizátor akce Ing. Ivo Muthsam, který účastníky akce přivítal a popřál jim úspěšné první slavnostní cestování po Podorlické pivní cyklostezce, k jeho slovům se přidal senátor JUDr. Miroslav Antl, který pochválil pěkné slunečné počasí a pořál všem nejen pěkný den, ale také příjemné a časté využívaní Podorlické pivní cyklostezky, jeho slova doplnila Mgr. Jana Drejslová – místostarostka Města Rychnov nad Kněžnou, tím že je to další fajn putování lidiček po Podorlickém regionu.

Akce přilákala cca 250 cyklistů i pěších turistů, kteří si celé odpoledne pochvalovali a pěkný sluníčkový den si užili.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Fletcher | sobota 23.7.2016 20:35 | karma článku: 13,35 | přečteno: 439x