Náchodským Pivobraním se nesla skvělá atmosféra

Uplynulou sobotu se na Masarykově náměstí konala akce, která přilákala nejen milovníky piva, ale také dobrého jídla a skvělé muziky.

Se zájmem se setkalo také vystoupení skupiny šermířů Antares, kdy se malí a velcí mohli podívat nejen na ukázku historického šermu, ale také se něco dozvědět o období pozdní gotiky.

Na 9. ročníku Pivobraní bylo možné ochutnat napěněný mok od Trautenberka z Horní Malé Úpy, olešnického Agenta, Krakonoše z Trutnova, královédvorského Tambora, královéhradeckého Klenotu, Beránka ze Stěžer, Malého Janka z Jinců, také pivo od pražského pivovaru Panaczech, Velkopopovického Kozla, Radegast, přítomen byl také se svou nabídkou Létající pivovar Brewi, Krkonošský medvěd z Vrchlabí a pochopitelně domácí Primátor.

Na pódiu předvedli svůj hudební um kapely Banjaming´s Clan, Malina Brothers, Turbo, Komunál, MIG 21 a Divokej Bill revival. Prostě každý návštěvník si hudebně přišel na své, atmosféra v hledišti byla skvělá a často si návštěvníci akce s kapelami zazpívali.

skupina Banjaming´s Clan
Malina Brothers
Turbo

Milovníci dobrého jídla si také přišli na své k zakoupení byly oblíbené langoše, hranolky, kuřecí nugety a další. Námi oslovení návštěvníci akce si pochvalovali zejména výborné grilované klobásy a pečená žebra od Jaroslava Lagrona z Chlumce nad Cidlinou.

„Přátelé, kamarádi, děkujeme za naprosto úžasnou atmosféru na největším mejdanu letošních letních prázdnin v Náchodě – Pivobraní. Moc si vážíme podpory všech, kteří nám fandí a pomáhají. Děkujeme kapelám, pivovarům, partnerům, pomocníkům… Zkrátka všem, kteří v tom s námi jedou. Energie, která ze všech včera sálala, byla nepopsatelná,“ poděkoval všem koordinátor festivalu Daniel Šafr.

Kompletní fotogalerii naleznete zde.

Autor: Martin Fletcher | pondělí 18.7.2022 19:21 | karma článku: 7,43 | přečteno: 4040x