Michal David předvedl více než 1400 fanouškům v Králíkách u Nového Bydžova skvělý koncert

9. března si na své přišel naprosto zaplněný Kulturní dům v Králíkách u Nového Bydžova. Agentura VM ART production tady pořádala koncert nestora populární hudby Michala Davida.

Dvouhodinovou show doprovázela skvělá nálada a výborná atmosféra, kterou vytvořili návštěvníci koncertu a to za vydatného povzbuzování Michala Davida. Doslova jeden hit provázel druhý a diváci s nadšením tancovali, tleskali a  prostě se skvěle bavili. A to vše u hitů Discopříběh, Nonstop, Colu, pijeme Colu, Každý mi tě lásko závidí, a mnoha dalších.

Michal David neztratil nic ze svého kouzla o čemž nás přesvědčil nejen celou show,ale také příjemným rozhovorem.

Michale hrál jste někdy ve zdejších Králíkách a  pokud ano, jak si vzpomínáte na koncert?

Ano, moc dobře si pamatuju. Před pětatřiceti lety jsme tady měli mít s kapelou Kroky koncert, přijeli jsme sem a venku bylo 3 pod nulou, v sále se bohužel nějak nepodařilo zatopit, takže jsme koncert museli o týden odložit. Je neskutečné, že v takové malé vesničce je tak skvělý velký sál. Toto kulturní středisko je neskutečně multikulturní, sem jezdí hrozně moc kapel co já vím. 

Michal David a rok 2019, co nás čeká?

Tak rok 2019 všechny čeká moje Open Air Tour, pokračování z minulého roku, kdy v roce 2018 jsme odjeli 20 koncertů a na tento rok jich máme dalších 18. Budeme se pohybovat i okolo Hradce Králové, takže se na vás všechny budeme moc těšit. Jinak za pár dní máme premiéru nového muzikálu „Kvítek Mandragory“, jde o krimi příběh se skvělým obsazením, můžu jmenovat Mirka Etzlera, Sagvana Tofiho, Janu Bouškovou, Jaroslavu Obermaierovou. Všichni tam jsou skvělí lidi, skvělí herci a bude to fakt dobrá sranda! Co písnička to hit, protože jde o písně Heleny Vondráčkové. 

 

Autor: Martin Fletcher | středa 13.3.2019 19:35 | karma článku: 9,42 | přečteno: 12567x