Klienti ÚSP Kvasiny zažili příjemné hudební odpoledne se členy divadla Slunečnice z Brna

7. prosince klienti ÚSP Kvasiny měli ve společenské místnosti pěkně hudebně živo a to díky třem lidem z divadla Slunečnice v Brně, kteří do Kvasin přivezli písničky z pohádek a též několik vánočních písní.

„Divadlo Slunečnice je profesionální zájezdní soubor, který tento rok slaví již deset let svého působení. Jezdíme od Hodonína až po Aš, prostě od jedné hranice naší země ke druhé. Jezdíme s programem, jak pro malé děti, tak seniory, ale náš program je také přizpůsoben pro lidičky se zdravotním a mentálním postižením. Já jako Kristián Šebek mám rád zpěv a jak říká moje maminka zakladatelka a ředitelka divadla Slunečnice Kristýna Šebková, prý jsem dříve zpíval než mluvil. Mojí rolí je, že jsem moderátorem a zpěvákem celého programu a dnes tu jsem se svou kolegyní Zuzkou Smijovou, která je nedílnou součástí týmu a také hostuje v Městském divadle v Brně, dnešním posledním členem našeho týmu je náš manažer, zvukař a nejen řidič v jedné osobě Vladislav Hutař. Repertoár jsme přivezli od nejznámějších českých zpěvaček a zpěváku, jako je Hlenka Vondráčková, Waldemar Matuška a ještě například Karel Gott, nebudou chybět pohádkové písničky z pohádek - Šíleně smutná princezna, Honza málem králem, Včelka Mája a další na programu budou vánoční písně a koledy, zkrátka od každého trochu.“ dodal Kristián Šebek.

A že bylo odpoledne hudebně opravdu vydařené jsme se sami přesvědčili. Celá společenská místnost se rozzářila úsměvy, potleskem a tancem. Klienti si o tanec požádali své pracovnice a nezapomněli ani na ředitelku ÚSP Kvasiny Janu Maškovou. Vše proběhlo ve výborné atmosféře plné nadšení.

Klienti ÚSP Kvasiny zažili příjemné hudební odpoledne s několika členy divadla Slunečnice z Brna

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Fletcher | středa 7.12.2016 17:48 | karma článku: 8,08 | přečteno: 110x