KFC z Pilňáčkovi ulice v Hradci Králové podpořilo výtvarnou soutěž mentálně postižených

Zařízení pro mentálně postižené muže a ženy v Královéhradeckém kraji , které chce zůstat v anonymitě během celého dubna pořádalo pro své uživatele výtvarnou soutěž na téma : „Co rád jím“.

Mnoho uživatelů sociální služby si vybralo jako svou kresbu a oblíbené jídlo kuřecí speciality právě z  KFC a také nejen proto se v KFC z Pilnáčkovi ulice rozhodli uživatelům dát do soutěže mnoho reklamních dárků. Jak nám řekla generální manažerka Klára Kusebouchová „Je to radost podpořit takovou soutěž“. 

Uživatelé sociální služby dostali mnoho reklamních propisovaček, létajících talířů, bločků, míčků, vůní do auta, náramků, klíčenek a také několik penězi přednabitých takzvaných GIFT karet, aby si mohli na svém oblíbeném kuřecím pochutnat, z těch byla radost pochopitelně největší. Mezi jiná nakreslená či namalovaná jídla patřila svíčková, rajská omáčka, koprová, smažený řízek, ovocné knedlíky apod.

KOLÁŽ NĚKOLIKA Z MNOHA NAMALOVANÝCH OBRÁZKŮ:

Chybět nemohou ani rozhovory s jejich autory:

Pavle proč jste si vybral právě KFC ? Jinak máte velmi zdařilý obrázek s kyblíkem.

„Děkuju za pochvalu. No, protože tohle masíčko je nejlepšejší“.

Karolíno, copak to máte namalovaného dobrého u příboru na talíři?

„To je řízek, ten já mám moc ráda a moc mi chutná, ale vím, že to není zdravé ho jíst každý den“.

Malá Kristýnka namalovala moc pěkný hamburger a hranolky.

„Já jsem si dala fakt na tom obrázku záležet a tohle jídlo mám ráda, ale ještě lepší je ovoce a zelenina, hlavně banány“.

Soutěže se celkem zúčastnilo 40 uživatelů sociální služby a nebylo ani vítězů a ani poražených, protože všichni byli po zásluze odměněni.

Autor: Martin Fletcher | úterý 8.5.2018 18:19 | karma článku: 12,41 | přečteno: 5684x