Denoche Music Hall v Hradci Králové slavil 2. narozeniny

Narozeninový večer odstartoval krátce po 21. hodině koncert sympatické kapely Eddie Stoilow. Po jejich vystoupení pokračoval program oslovou 2 . výročí klubu

Těsně před zahájením koncertu Eddie Stoilow jsme za nimi zašli do zákulisí a uskutečnili jsme s nimi velmi příjemný rozhovor.

Jak hodnotíte proběhlých 15 let kapely?

Honza Žampa : „No, když tak o tom přemýšlím, tak jsme nikdy nehráli v Hradci kromě ROCK FOR PEOPLE. Nevím jestli můžuhodnotit těch patnáct let zrovna já, ale za mě to bylo  jako jeden skvělej víkend!“ 

David Šmídt : „Story je o nás spoustu nicméně za námi jsou čtyři řadové desky, milion festivalů, asi osm halových i klubových turné, na kterých jsme byli jak se Support Lesbiens, tak Chinaski. měli jsme svým pět turné. Je to prostě spoustu věcí, milióny hodin v dodávce a na backstage“.

Honza Žampa : „Určitě nám bylo ctí si zahrát se Simply Red a spoustu jiných zajímavých jmen a kapel. Je to prostě kus života. nedovedu si to představit, že by to bylo jinak!“

Co chystá kapela na rok 2019?

David Šmídt : „Chystáme desku, novou, řadovou,ale turné určitě nepojedeme, dáme si roz voraz. Chystáme jeden takovej speciální koncert na křest desky. Nikdy moc neplánujeme napřed,ale jsme moc rádi, že jsme spolu“.

Jakub Lenz : „Nová deska bude určitě zajímavá, protože bude se zahraniční účastí“

David Šmídt : "Zúčastnili jsme se několika song writeových kempů, a vznilka z toho spousta materiálu. Teď se spíše větví ty myšlenky, co použijeme, nebo co nepoužijeme. Takže teď jsme uprostřed tý cesty a určitě tam bude tak polovina toho materiálu, spolupráce s lidma z Londýna“.

Jakub Lenz : „Minimálně dvě věci už jsou hotový a  ty tam budou určitě“

Bude mít vaše nová deska nějaké motto?

David Šmídt : "Že jsme rádi, že jsme to spolu vydrželi a  že se těšíme na dalších 25 let spolu. žádné motto nemáme, pro nás je důležité být spolu, dělat dobrou muziku, udělat radost lidem i sami sobě, my si moc na motta nepotrpíme".

Máte nějaký speciální vzkaz fanouškům?

Martin Puškař :“Kluci tady hrozně krásně povídali, ale já nejsem tak dobrý řečník, ale chtěl bych všem našim fanouškům vzkázat, že Eddie Stoilow na ně myslí a že jim přeje, aby neměli tak placatý zadky jako máme my z tranzitu po patnácti letech". 

Po velmi úspěšném koncertu se všichni členové kapely ochotně fotografovali s fanoušky, k zakoupení byly také propagační předměty kapely.

Technická četa nastoupila a po koncertu připravila pódium na vystoupení DJ a dalšího narozeninového programu.

DJ Otto Šabart rozjel svou show a parket zaplnili tance chtiví, zhruba po půl hodině produkované hudby se na pódiu rozjela barmanská show. Barman Petr Hurt předvedl neuvěřitelné kousky při míchání exkluzivního nápoje, nechybělo při nich žonglování s láhvemi i ohnivé efekty, právem sklidil velký potlesk.

 

Autor: Martin Fletcher | pátek 21.12.2018 14:25 | karma článku: 8,30 | přečteno: 13077x