Atmo Music, Jakub Děkan a Voxel zavítali do multižánrového podniku Denoche club

6. října ožil Hradec Králové nejen skvělou hudbou, ale také atmosférou. O vše se postarali také zodpovědní pořadatelé z Denoche Clubu.

Zaplněný klub v bouřlivé atmosféře nejprve na pódiu přivítal populární tvář české scény Jakuba Děkana, ten vystoupil jak jinak než  se svojí kapelou. Jakub uchvacoval nejen pěveckým výkonem, ale  také excelentním tancem.

Dalším zpěvákem, který přišel potěšit publikum byl Voxel alias Václav Lebeda se svojí kapelou, kterou jak on sám říká nikdy neměl. Jeho kapela spočívá v pomocném zařízení, ve formě počítače, PlayStationu a Xboxu, přes které přehrává modulační efekty. Dokázal tak vykouzlit doslova celý orchestr, který mu byl doprovodem k jeho pěveckému vystoupení.

Při jedné ze svých skladeb zamířil přímo do publika a selfie chtivé fanynky si přišly na své. Posledním vystupujícím byl Atmo Music, v tu chvíli doslova explodovat gejzír emocí fanynek. Při skladbách neváhal obejít celý sál včetně VIP zóny. Na konci svého vystoupení byl odměněn fantastickým potleskem.

Fanoušci hudby měli možnost prožít příjemný sobotní večer v Denoche Music Clubu, kde jako vždy bylo vše výborně zorganizováno a vše tak přispělo k pěknému večeru plného hudby.

Koncertem však večer nekončil, po živých vystoupeních se konala After Party s DJ Ottem Šabartem.

autorka článku a videa: Veronika Klapalová

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Fletcher | středa 10.10.2018 21:57 | karma článku: 9,76 | přečteno: 8413x