Anna Julie Slováčková s kapelou The Primes zahrála ve Skřivanech

Přes stopadesát nadšených návštěvníků prožilo příjemný koncert Aničky Slováčkové a kapely The Primes. Koncert se konal přímo v Domově sociálních služeb ve Skřivanech. 

 Mezi návštěvníky koncertu patřili klienti tamní sociální služby, jejich pracovníci a zástupci vedení, dalšími hudbu hltajícími návštěvníky byly děti ze ZŠ Skřivany.

Za vším stála hlavní dobroteta Královéhradeckého kraje Eva Kolářová, která všechny přítomné v 18:00 hodin přivítala a sdělila: “Všechny vás tady srdečně vítám a to nejen jménem svým, ale také jménem vedoucí přímé péče Jiřiny Přibylové a Slavomila Štefána jako ředitele Domova sociálních služeb Skřivany se kterými jsme pro vás tento koncert zorganizovali. My jako Dobrotety, které jako dobrovolnice pomáhají dětem předčasně narozeným, rodinám v nouzi a Dětskému oddělení Fakultní nemocnice Hradec Králové máme s vaším zařízením a  klienty spolupráci trvající již dva roky. Vy tady ve Skřivanech vyrábíte pro děti , které jsou v inkubátorech moc pěkné panenky, právě proto je dnešní koncert nejen potvrzením naší spolupráce , ale také poděkováním za vaší přízeň, výrobu panenek a nyní i jiných výrobků, například z keramiky, které budou dostávat zdravotníci i pacienti na odběrech krve, úrazové chirurgii apod. Moc děkuji Aničce Slováčkové a kapele The Primes, že sem mezi nás přijeli vás potěšit“.

Od prvních po poslední akordy byla atmosféra koncertu naprosto senzační, vždy za velkého potlesku a skandování návštěvníků.  Kapela nehrála jen svou vlastní tvorbu, ale také zazněl například hit „Happy“ od Pharrella Williamse. 

Po skončení koncertu snad nebyl návštěvník, který by se s Aničkou Slováčkovou nešel vyfotografovat.

Anna Julie Slováčková s kapelou The Primes zahrála v rámci 4D projektu Dobrotety dětem do dlaně v Domově sociálních služeb Skřivany

 

Autor: Martin Fletcher | středa 12.6.2019 18:34 | karma článku: 9,43 | přečteno: 15313x