6.zimní sportovní hry pro seniory Královéhradeckého kraje

Zajímavá sportovní akce pro seniory si vytvořila již svou tradici a to díky pořadatelství ze strany organizace Senioři České republiky. Tentokrát se sportovní hry konají pod organizační taktovkou organizace regionální Novopacká. 

Akce se uskuteční 15. února 2018 ve Sportovním areálu Máchovka v Nové Pace. Jak nám sdělil víceprezident Seniorů ČR Petr Tojnar , tak se počítá s účastí nejméně 200 seniorů z celého kraje.

Tento den Sportovní areál Máchovka ožije mnoha nejen zimními disciplínami a to během na lyžích, sjezdoslalomem, střelami na branku, bowlingem a kuželkami. U zimních sportů v kategoriích do 70 let a nad 70 let, pro muže i ženy.

O půl desáte po slavnostním zahájení v hale Zimního stadionu propuknou soutěže naplno a slavnostní ukončení se předpokládá po patnácté hodině.

Pro soutěžící, návštěvníky i hosty bude připraveno občerstvení.

Akce se koná za podpory města Nové Paky, hejtmana Královéhradeckého kraje Jiřího Štěpána a pořadatelské MO SD Nová Paka.

Přijďte povzbudit, podpořit a obdivovat seniory při zimních sportech, jistě vás překvapí svou houževnatostí a umem a leckterého mladíka jistě strčí do kapsy.

Autor: Martin Fletcher | sobota 3.2.2018 11:25 | karma článku: 0 | přečteno: 16x