Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Přesně tak, vždycky říkám, že na vše existují minimálně dva různé úhly pohledu, ruská agrese je ale výjimka. Je to neomluvitelná a zbytečná prasárna a kdo jí obhajuje či omlouvá je ....

2 0
možnosti
VR

Stačí se podívat na filmové týdeníky z 2.sv.války. Ruské, německé, americké, britské.

Pořád stejná propaganda, která neodpovídá skutečnosti. Vidíte v nich zabité a zajaté nepřátele, jejich zničenou techniku. Nevidíte vlastní mrtvé.

Vitající civilisty spojence i Wehrmacht.

To co se u nás i v Rusku zveřejňuje je stejná propaganda.

1 11
možnosti
Foto

Četl jste ten blog?

11 1
možnosti
JH

J35i26ř40í 27H68o35l77ý

2. 5. 2022 7:57

Fašistické ruSSáky je třeba vyhubit, a když ne úplně a všude, tak alespoň v Evropě.

8 1
možnosti
MV

Pravda je první obětí války - toto platí. Propaganda jede na obou stranách. Z toho důvodu dává smysl sledovat zprávy z obou stran. Mě jen zaráží, že Západ začal řešit až Ukrajinu. Bylo tady Srbsko, Irák, Afgánistán, Lybie, Jemen. V případě Iráku, Jemenu a Afgánistánu mají války v těchto zemích statisíce, celkově více než milion obětí (třeba v Jemenu se odhaduje 85 000 dětských obětí hladomoru, který vznikl v důsledku blokády ze strany Saúdské Arábie) - ale že by se řešilo pohnání k odpovědnosti lidí z administrativ Bushe jr. a Blaira jsem nezaznamenal.

11 8
možnosti
Foto

Tak o tom napište třeba Blog, pokud myslíte že je to potřebné. Ale tenhle Blog je o něčem jiném.

7 1
možnosti
Foto

Váš zápal pro spravedlnost se před propagandou vůbec nemusí stydět! Vaše články na téma "Američané, pardon- spojenci z NATO, vedou po světě spravedlivé útočné a okupační války" jsou dnes již legendární a v tomto spravedlivém kontextu díky i za tento Váš aktuální příspěvek.

6 12
možnosti
Foto

Můžete mi prosím dát odkaz na tyto "mé" články? Nebo jen lžete?

8 0
možnosti
Foto

Také často přemýšlím jestli jsou tak vygumovaní nebo mají vnitřně aspoň nějaké pochybnosti

10 0
možnosti

Správně na to jdete ,Naši Evropskou morálku předhazujte RF jako jedinou správnou. Od Února jen země EU odeslali RF 25 miliard eur za plyn,ropu atd.Tak který typ rakety musí RF před odpálením na cíle na Ukrajině označit nápisem Financováno ze zdrojů EU ?§§§§ Jednoznačně odsuzuji vpád RF na Ukrajinu ale zároveň odsuzuji postoj EU a vůbec západních demokracii k financovaní agrese RF na Ukrajinu. [UA]

6 0
možnosti
Foto

Můžeme se odstřihnout od ruského plynu i ropy. Jenže pak dramaticky klesne životní úroveň a obyvatelstvo začne brblat a podpora Ukrajině klesne. Není to o tom, že vláda udělá něco navzdory obyvatelstvu, jako v Rusku. Takže je to o vyváženosti.

Na druhé stránce být v zimě a bez možnosti se pohybovat je pořád menší zlo, než být ničen Rusy. Takže s Vámi souhlasím, ale mám i pochopení pro EU postoj.

5 3
možnosti
Foto

Pokud někdo Rusko stále omlouvá a bagatelizuje jeho agresi a zvěrstva, nedělá nic jiného, než že lže. A možná ani ne tak z přesvědčení, jako v něčí prospěch. Za blog karma.

22 0
možnosti
OF

Nichts Neues unter der Sonne....

Německý Wochenschau za války, Polska Kronika Filmowa, Český filmový týdeník... a teď i Rusko, vše jsou to nástroje propagandy...

V případě Československa a Polska celkem povedené, spolupracovali špičkoví

dokumentaristé...

Blíže příspěvek pána Jiroudka.

P.S Moc nechápu, jak válečný stres vede ke znásilnění. Snad jen u primitivů.

Rozhodl jsem se po delší dobu dát vám karmu. Snad nebudu litovat:-P

3 0
možnosti
Foto

Během války je dovoleno zabíjet, zatímco v míru jde o nejtěžší zločin. Lidé se sklony k zločinům si to mohou vyložit, že je dovoleno páchat všechny zločiny.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.