Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J15i24r54i 17T83i27c98h80y

14. 11. 2022 20:11

Co by tento trapny pisalek delal, kdyby nebylo prezidenta a jeste nekolik jinych tematu, kde si vybiji svoji zavilou nenavist.

0 7
možnosti
Foto

Pane Tichy, nebylo by lepší napsat, v čem konkrétně nemá autor pravdu než ho obviňovat ze "zavilé nenávisti"?! Mimochodem prezidentovi už nevěří ani třetina národa - viz https://eurozpravy.cz/domaci/politika/duvera-v-prezidenta-je-na-minimu-zemanovi-neveri-ani-tretina-lidi.f5d4024b

Když pominu, že M.Zeman se přestěhoval do Lán a na Hradě už prakticky nebývá, tak opravdu také nerozumím, proč 4 měsíce před skončením jeho funkčního období(a 6 let od jejich zavedení) tak tlačí na jejich zrušení. Větší smysl by to snad dávalo v turistické sezóně, ale v zimě ??? Neměl by to raději rozhodnout jeho nástupce? Ono to opravdu vypadá, že to je zase nějaká hra na moudrého státníka a pro lidi, které myšlení bolí...

2 0
možnosti
TC

Otočka Miloše Zemana bude mít asi několik jednoduchých vysvětlení :

1. Celkový špatný fyzický stav a nemohoucnost

2. Zřejmé poškození mozku v důsledku nadměrného užívání alkoholu

3. Nátlak Zemanova kancléře, mluvčího a ostatních poradců v důsledku blížícího se konce mandátu a obavy z následně možného trestního stíhání těchto osob

4. Obava z inventury chybějících dokladů a inventáře Hradu

2 0
možnosti
KK

Jde o obyčejný křivý charakter, jak prosté.

3 0
možnosti
PN

Já bych to i podepsal, ale třeba zmínit, když už píšete o tom pohrdání, že plebsem pohrdal i Havel.

0 1
možnosti
KK

To jako měl autor vyjmenovat všechny, kdo pohrdali plebsem? A od kterého tisíciletí?:-/

0 0
možnosti

Njn, dorazil jsem s kamarádkou na hrad (či spíše zámek ;-) ), že ho projdeme a sejdeme po schodech dolů. Do fronty jsem se postavil a kamarádce ve frontě vysvětlil, co máme za prezidenta a co, krom této fronty, má ještě na krku. Pár turistů se asi kapku pobavilo. Když jsme se po pěti minutách nehnuli z místa, raději jsme šli na tramvaj a sjeli dolů. Nebudu čekat hodinu

0 0
možnosti
Foto

Tuto sobotu jsem také Zemanovu frontu na Hrad vzdal a raději šel jinudy.

Článek je velmi přesný. A p.prezident to vlastně dělá pořád. Nejvíce mu na jeho okolí vadí to, co sám nonstop provádí.

4 0
možnosti
JK

Zajímalo by mě kterou Hlavu na Hradě napadlo teatrálně spálit trenýrky. Prezident svrchovaného svobodného státu neobratně pokládá trenýrky do ohně, námět na umělecké dílo v nadživotní velikosti.;-)

Taková 10 cm soška by se prodávala líp jak kdejaká "babuška".;-)

4 0
možnosti
VB

Přesně. Dokud měl rezident mozek ovládaný alkoholickými metabolity, tak to zařídil a podporoval.

Nemohu si pomoci, ale to pálení trenek, uměleckého díla velké hodnoty, nebylo vyšetřeno policií. Na místě je trestní stíhání.

Minimálně jako historický artefakt (podobně jako prapory poražených nepřátel) měly být červené trenky uchovány. Jsou věci, které nemohou být prodány, ale stejně mají tzv. historickou hodnotu. Dokumentují totiž určitou dobu dějinné okamžiky, a to ve špatném i dobrém smyslu.

Pro někoho to zní šíleně, ale za 2 miliony korun byla prodána i fronta na nic. Šlo o instrukce k performanci, kdy herci a dobrovolníci tvořili fronty na běžných místech. Stejně tak se za velké peníze prodávají například předměty připomínající rockové hvězdy.

Takže věrní Miloše Zemana spálili státní majetek a došlo ke způsobení škody značného rozsahu.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696064

1 1
možnosti
Foto

O65t20a79k76a49r 58S43e89k72l

14. 11. 2022 5:24

Není to vůbec důležité , ale -já , příslušník "plebsu" , MZ také pohrdám. A to hluboce. -:)

8 1
možnosti
MP

Pálení trenek za téměř slavnostního čepobití, hradní gardy a hasičů, považuji za krajní stupiditu, kterou by neudělal ani náčelník Mašokolumbů....

11 0
možnosti
JZ

J38a68n 29Z50i65e32g95l33e47r

13. 11. 2022 22:13

Ve filmu Mayerling říká císař Franz Josef svému synovi Rudolfovi, že ten Tvůj lid je z velké části jenom lůza. A když si vzpomenu na Zemana na Hradě, tak si říkám, jestli na tom výroku nenì kus pravdy.

2 0
možnosti
JG

J85i67ř97í 85G95r34o69h

13. 11. 2022 20:33

Pane Flaško sice je hezké že kritizujete Zemana, ale co takhle si přečíst něco o policejním útvaru Ochranná služba PČR, pak zjistíte co má na starosti a za co odpovídá. Útvar pro ochranu prezidenta České republiky je specializovaný útvar Policie České republiky s celostátní působností, který trvale zajišťuje bezpečnost prezidenta České republiky. Poskytuje ochranu rovněž bývalým prezidentům České republiky po skončení jejich funkčního období a dalším chráněným osobám v jejich blízkosti. Dále se podílí na zajištění bezpečnosti mezinárodně chráněných osob při jejich pobytu na území České republiky. Mezi hlavní úkoly Útvaru pro ochranu prezidenta České republiky patří rovněž ochrana Pražského hradu, jako sídla hlavy státu a ochrana Českých korunovačních klenotů. Příslušníci Útvaru pro ochranu prezidenta ČR také chrání bydliště prezidenta republiky a další objekty, ve kterých prezident při svých cestách po České republice pobývá.

O opatřeních k ochraně Pražského hradu rozhoduje velitel ochranné služby, prezident na tento útvar nemá žádný vliv.

0 0
možnosti
RC

A co takhle si projit historicka vyjadreni Hradu ke kontrolam? Lhali tedy tehdy, nebo ted? Nemluve o tom, ze je vseobecne znamo, ze prezident se na Hrade dlouhodobe nezdrzuje.

11 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,97
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.