Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Náhodou, takové poctivé pirožky ... mňam.

0 0
možnosti
Foto

Blíny - éto tóže vkusnoje bljudo. ;-D

0 0
možnosti
MV

A neměl by se ten největší burger jmenovat Lenin?

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
JL

Rusove by se mel predevsim snazit, aby meli co zrat jejich okupacni vojaci na Ukrajine! Nemuseli by aspon vykradat domacim Ukrajincum spizirny.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
MK

I totální nemehlo může vyrobit "něco jako hamburger". Ale jsem zvědavý na výsledek, až se budou snažit vyrobit "něco jako motor od tanku" nebo "něco jako těžební zařízení".

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 1
možnosti
JN

J39o70s91e26f 38N60i74k90l

13. 6. 2022 16:14

Třeba po těch svých tolik neztloustnou jako Amerikání, statistika hovoří, že 45% dospělých Američanů je obézních ;-D

0 6
možnosti
RK

A taky hovoří, že 81% ruSSů je dementních.

Jen by ti někdo Josífku mohl říct, že v McD se dá najíst zdravě. ;-)

9 0
možnosti
JV

Když býval v Praze první mekáč ve Vodičkově ulici, chodili jsme tam občas na rychlé jídlo; sice to chutnalo jako mírně okořeněný polystyren, ale vždy to bylo stejné a zdravotně nezávadné (nebyl z toho průjem). Pokud jsem si všimla, od té doby se sice poněkud rozšířila nabídka, ale jen podle vzhledu na reklamách, chuť zůstala stejná. Tak nechápu, po čem lidi tak šílí, pokud je to pravda, a proč by se bez toho zrovna v Rusku neobešli. Nebo je to nějaká psychická závislost na nasládlém pečivu s náplní neurčité chuti a přesolených bramborových nudličkách?:-/

2 0
možnosti
Foto

Ještě jsem nikdy neviděl zvěř v dlouhých frontách u krmelců.

1 0
možnosti
Foto

To si z toho socíku moc nepamatujete! ;-D

9 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti
Foto

Bohužel mi byly smazány i diskusní příspěvky, které dříve procházely. Proto nediskutuji. Ale mažu. A tudíž bez vysvětlení.

9 0
možnosti
KT

:-)Není to rozumné, mazání je nešvar, ať ze strany redakce, tak ze strany autora. Příspěvky jsou vizitkou každého pisatele a každý má nárok na vyjádření. Je-li sprosté, je pisatel sprosťák a všichni kolem si mohou udělat obrázek.

Naopak, když někdo napadne vás a vy si na to někdy vzpomenete, můžete být upozorněn, že od toho napadajícího, žádné takové příspěvky nebyly a je to vlastně slušňáček.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.