Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I57v71o 44B85o34u96š97e

12. 2. 2021 11:11

Kdo, sakra, potřebuje nějaký hedvábí.....

0 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že to nikdo moc neřeší. Na jiných fotkách ze summitu tedy roušku má, pravda, ale i tak. Díval jsem se, jestli k tomu není nějaké vyjádření ze strany Hradu a nenašel jsem.

0 0
možnosti

Koukám, že bloger Pepa Nožička zarazil diskuze. Tolik jsem se na něj těšila, fňuk fňuk ;-(;-(

2 1
možnosti
OD

O76t96a 65D74v77o31r32a67k

10. 2. 2021 14:43

Na váš blog se dá napsat jediné. Papaláštví tam nedorazilo. Je tam od samého začátku

0 0
možnosti
Foto

Po ostudách, které Zeman spáchal při setkání hlav V4, se v mém osobním žebříčku nejhorších prezidentů samostatného česko(slovenského) státu propracoval na druhé místo za nedostižitelného komunistického vraha Gottwalda, a před otce normalizace Husáka. Gottwalda nedostihne, bohudík, ale druhé místo si ještě upevní, bohužel.

5 1
možnosti
ZM

Ja bych to jasne videl na tu poruchu kognitivnich funkci. Takze je to ok. Nikdo zakon neporusil.

0 0
možnosti
JK

J66a85n 97K85o36z86l23e20r

10. 2. 2021 8:48

Nemohu se ubránit dojmu že někteří blogeři a nejen ti jsou odborníci na různé druhy činností stačí zmínka nebo fotka a hned je komentář hodný spisovatele novely a pořád se potvrzuje pravidlo že pokud se sejdou k diskuzi dva Češi je na stole okamžitě nejméně 10 návrhů

0 2
možnosti
RK

Já se zase nemohu zbavit dojmu, že vy napíšete cokoliv, jen abyste mohl přispět. Ale opravdu cokoliv.

0 0
možnosti
LM

neni Zeman ockovany? pokud ma i druhou davku, tak rousku asi mit nemusi. a ano, neni to osetreno v narizeni

1 1
možnosti
MM

Popírači se přeci brání zuby nehty, aby očkovaní mohli už žít normálně. Oni by chudáci byli přeci diskriminovaní. Co ale dělat s tupostí, než ji izolovat. :-)

0 0
možnosti
MB

Přiznám se, že o Milošovi, se mi už ani nechce psát. Vážně, já již nevím co ? U sebe jsem zaregistroval změnu. Z původní vyhraněnosti a zlosti - jsem přešel, do stavu jakéhosi stavu soucitu. Rozumím tomu, že se chce i lidsky zapsat do dějin, aby se dobře vzpomínalo, klasika . Jeho způsoby ovšem považuji za svérázné ...

Už jenom registruji = Za soudního recidivistu - se nemá omlouvat ministerstvo financí, nicméně aktér samotný. Loni ujel největší vzdálenost 263.9 km - do Prostějova ! Nyní se pochlapil - 836.3 km do Polska ! K čemu je to ovšem platné? Do klenotnice to měl asi 1 km - Výsledek je stejný ! Ostuda, komedie ...

Já pak Miloše chápu tak, že prostě platím daně. On se svou klakou, z těchto žije. Na Hradě a v širých lánech - Topí a větrá. To je zřejmě jediný přínos jeho pontifikátu. Na další užitečnost, jsem zatím nepřišel ! Třeba mi jeho obdivovatelé poradí. Jako maskot je docela dobrý i pobaví. Drahý Miloš ! Skutečně nesmírně drahý. Musím se jej i zastat - Žádné Papalášství ! Papalášem Miloš není. Na Hrad dorazilo, samolibé Buranství ... :-)

17 1
možnosti
LH

nechce? Vzdyt nepíšete o ničem jiném než o Babišovi a Zemanovi a jejich darebactví:-P

2 4
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,11
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.