Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

napsal jste v podstate stejny clanek jako vas kolega bloger. Mohu jen zopakovat nehodlam obhajovat, ani Humla ani Kvitovou, a nebudu se vyjadrovat k clanku. Faktem zustava, ze politikům delaji tyhle danove raje vrasky na cele a nebude dlouho trvat a postaraji se o to, aby skoncily, nebot jsou konkurenci pro zeme ktere maji jiny danovy system. A tak neco podobneho zaznelo jak z ust Americkeho prezidenta, tak i urednici Bruselu pracuji na tom aby tyto moznosti eliminovali. Nekteri to vyresili radikalne jako treba Lendl, nebo herec Depardie - a je otazka, jak to resi jine zeme. Ne vsechny jsou vsak k temto vecem benevolentni! Proste nekomu nestaci, ze nam ona dotycna dela dobrou vizitku ve svete, chce take aby ze zisku zustaly dane doma. Zda je to spravne nebo neni - to je otazka pro nekoho uplne jineho! Ale myslim si, ze to ani pan Huml neovlivni!

0 0
možnosti
MP

Huml se nedávno vyznamenal zákonem o parkování. Skutečně čistý politik pracující pro blaho lidu.;-D

3 0
možnosti
BM

Pan Huml je kapitola sama pro sebe. Co také čekat od vášnivého politického turisty.....

6 0
možnosti
VR

Všechno najednou, Huml je závistivec, idi*t a komouš v jednom.

16 1
možnosti
JH

J31i71ř94í 83H23o52l49ý

10. 7. 2014 18:17

A celá strana je takovejch plná.

7 1
možnosti
RM

Socialista Huml trénoval s Petrou od mala, on jí naučil, jak držet raketu, on jí naučil zodpovědnosti a individualitě, on jí postavil kurt a uklízel ho. Vlastně to byla celá česká sociální demokracie, která nás všechny trénuje a ždímá z nás daně. Ta drzost odvrátit se od české sociální demokracie a ukázat jí zvednutý prostředníček! Na mnou vydělané penízky mi nesahejte!

Socialisté žijí v přesvědčení, že občané patří státu. Ten stát je náš, policajte Humle! Už si to konečně uvědomte.

19 1
možnosti
JH

J61i48ř54í 53H24o50l49ý

10. 7. 2014 18:13

Je mi z té strany Humlů a jinejch zlodějů a závistivců na zvracení.

8 0
možnosti
MT

Komunistický papaláš člen VB, který buzeroval řidiče za nesmysly se nezapře. Je to opravdu hnus co volíme ! Bude to trvat, protože špína je příliš zažraná !

8 0
možnosti
ZB

Huml je jen nechutná prospěchářská komunistická špína a jistě se tu najde dost podobných typů, kteří mu budou ještě tleskat.Je to přece "geroj" co se exhibuje na Ruské ambasádě...

12 2
možnosti
VK

Poslanec Huml napsal, že Petra Kvitová je špína. Poslanec Huml se mýlí. Je to jinak. Ve skutečnosti poslanec Huml je špína.

18 0
možnosti