Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Kdyby Rusáci neterorizovali Ukrajinu, k žádnému ubližování by nedošlo! :-)

0 0
možnosti
DR

"Kamenujte mě."

Vzhledem k tomu, že opravdu nechci nějakými už dosti trapnými a stále dokola se opakujícími ironickými poznámkami sklouznout na stejnou úroveň jako vy, tak Vás kamenovat nebudu.

Jinými slovy, že se má měřit všem stejným metrem už tu tvrdím několik let zpátky.

2 1
možnosti

Rusové v Březnu navrhli konec konfliktu,Ukrajina do EU ano a EU si samo vyřeší Ukrajinské problémy, Ukrajina do NATO ne, stejně jí NATO už dvakrát rezolutně odmítlo. Jen tak na okraj když ve 44 Američané postupovali Normandii tak se divili že je nikdo nevítá a lidé raději pracovaly na polích a farmách a potom se dozvěděli že obyčejným lidem stačí když je kdokoliv kdo zrovna jejich zemi vládne nechá nerušeně dělat to jejích.Přejí Ukrajině co nejrychlejší ukončení bojů a aby jejích vláda přijmula dočasně ztrátu území ono se to časem poddá, ekonomický tlak na RF je enormní a RF bude přinucena k jednaní a vstup Ukrajiny do EU tomu taky hodně pomůže,Zelensky musí začít chtít jednat ze zeměmi které jsou ochotné dělat prostředníky v jednáních z RF.Lidstvo je blbec vždy bylo a bude.[>-]EU,,,,,,,,,,,,,[UA]

0 8
možnosti
TC

Kde chybí mozek, nemůže být ani myšlenka.

3 0
možnosti
JZ

J95a81n 48Z37i82e69g95l81e70r

17. 11. 2022 12:25

Mučení zajatců je v každém případě špatnou věcí. Nicméně vzhledem k ohavným válečným zločinům, které rusáci na Ukrajině spáchali, se dá chování ukrajinských vojáků pochopit.

4 1
možnosti
LT

Dobrá.

Takže vlastně můžeme mít stejné pochopení pro ruské vojáky páchající zvěrstva koncem války v dobytém Německu, protože vzhledem k ohavným válečným zločinům, které němčouři v tehdejším SSSR spáchali, se dá chování sovětských vojáků pochopit.

Ne? ;-)

3 0
možnosti
JZ

J90a46n 15Z36i62e70g19l23e47r

17. 11. 2022 12:20

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
MP

Na jednu stranu je to castecne lidsky pochopitelne, i kdyz ani nahodou ne ospravedlnitelne (zejmena kdyz se takhle nekdo vyradi na klukovi, co byl treba pred tydnem povinne odveden a radsi se hned vzdal, nez aby nekoho zabijel).

Na druhou stranu je to silne kontraproduktivni, protoze kdyz budou mit nepratelsti vojaci na vyber mezi bojem a mucenim, tak si drtiva vetsina radeji zvoli ten boj, nez aby se vzdali a riskovali neco takoveho.

3 0
možnosti
Foto

P35e15t56r 31B28u41r44i36a43n

17. 11. 2022 11:12

Rozdíl tam bude velký. Ukrajina již začíná připomínat rozbombardované Drážďany a lidé už musejí být za ty měsíce psychicky vyždímaní. Rusko ničí jejich domovy. Ne oni Rusku v Rusku. Normální člověk, který má najednou zabíjet, kolem něj vybuchují granáty a boji se o život, musí mít psychiku našponovanou jako gumu od trenek. I ta může jednou prasknout a z člověka udělá zvíře. Karma.

9 0
možnosti
Foto

K tomu by bylo potřeba porovnat, v jakém stavu se vracejí ze zajetí ruští a ukrajinští vojáci.

Za války se partyzáni s německými zajatci také nemazlili. Když někdo vypustí ze řetězu válečné běsy, nesmí se divit, že semelou i jeho.

OSN jistě ke speciální operaci už vydalo 356. vážné varování.

R^

6 0
možnosti

Rusáci se ani k ruským zajatcům nechovali normálně! Postříleli je! :-)

0 0
možnosti
MS

V jednom rozhovoru říkal psycholog, že extrémní zátěž války k takovému jednání vede a není jednoduché tomu odolat. Selhat mohou jednotlivci na kterékoli straně (třeba Američané ve Vietnamu či Iráku). Důležité je, jak se k tomu staví velení - zda to vyšetřuje a trestá, či podporuje. A zde je podstatný rozdíl mezi Rusy a Ukrajinci.

6 0
možnosti
Foto

Nic než karma. Ale jsem zvědav, jak se tématu zhostí rudá úderka, která bude apelovat na lidskost na straně Ukrajinců. Jen málo lidí je schopno zůstat člověkem, pokud mu předtím nepřítel vyvraždil rodinu či přátele. Rusové mají svou sklizeň. A měla by být hojná, aby si konečně i ti v zázemí uvědomili, kam spadli pod Putinem a že prostě si to musí vyžrat do konce.

Při všech diskusích je třeba si položit první a základní otázku. Kdo vtrhl do cizí země? Kdo ji chtěl anektovat? Kdo zabíjel babky na kole v Buči? A teprve poté vést akademické řeči....

16 0
možnosti
Foto

Ano, přesně takhle jednoduché to je.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1325
  • Celková karma 30,63
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.