Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Když ono se při uvalení vazby na dítě nehledí. Logicky: všechny tři vazební důvody ohled na dítě vylučují.

PS: Ona je blbost to propuštění, nikoliv ta vazba. Jenže se to naplno projevilo u trestu téměř doživotního.

1 0
možnosti
Foto

J44i55ř59í 40K25i75n69d96l

25. 10. 2019 11:19

V současné době už nebudou ženy, které otěhotní ve vazební věznici propuštěny na svobodu, ale budou přemístěné do vazební věznice Světlé nad Sázavou, které jsou určené pro ženy a pro ženy s dítětem. Tam jsou možnosti, kde je možné i porodit.

0 0
možnosti
Foto

To ustanovení, myslím, je po tomto případě ze zákona vypuštěno, ale retroaktivně se již tato změna v případě Janákové nemohla uplatnit.

Vazba není trest odnětí svobody. Jsou-li vazební důvody, půjde do vazby i matka pečující o malé dítě. V současné době, dle veřejných zdrojů, neměla Janáková své dítě ve své péči. V tomto konkrétním případě není ani zájmem dítěte, aby ho Janáková ve své péči měla.

0 0
možnosti
Foto

Ať už se dělo cokoliv, v každém případě lze litovat, že to znamenalo odloučení od dítěte, neboť péče o něj v ní mohla probudit lepší Já. A s dítětem by snad daleko neutekla.

0 0
možnosti
PV

P16a31v47e86l 28V59é84b19r

25. 10. 2019 8:39

Člověk schopný brutální a předem promyšlené vraždy lepší já nemá, A kdoví, také by se možná stalo, že by se, v řadě neustálých porodů, zbavovala starších, nyní již nepotřebných dětí. Do vězení by nemohla, k tomu by měla dítě mladší jednoho roku a starší by byly pouze ekonomickou zátěží, o které by se musel ke všemu osobně starat. Tak proč ne další vraždička...

5 0
možnosti
LV

Vazba není vězení, třeba se ten zákon na vazbu nevztahuje.

1 0
možnosti
Foto

A to si ještě nezmínil, jak dotyčná k outěžku přišla. Byl jsem v base asi tři roky (naštěstí jen jako lékař) a pamatuji, že nějaké zásadní styky mezi muži a ženami nebyly možné, natož takový, při němž se počíná. Musela to být sakra rychlovka;-)R^

0 0
možnosti
LV

Údajně jí předal sperma v lahvičce. On tam prý rozvážel obědy, či co.

0 0
možnosti
MB

Nejsem právník, situaci vidím jako zcela zmatenou. Celý život dumu - Vražda je po 20 letech promlčená ! Jako co ? Doba uplyne, klika cvakne a nebohý opět vchází do dveří ? Kdykoliv vidím počet roků - trest za odnětí života druhého - Říkám si, aha, taková byla asi jeho cena ? Případ baby šílené má ovšem i Biblický rozměr ! To bylo pořád keců, že svaté početí Duchem se nekoná ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Jo, to byla první věc která mně napadla když jsem to četl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1327
  • Celková karma 30,76
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.