Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Flaška se opět mýlí , když tvrdí, že navzdory smlouvám s Ruskem o stabilních dodávkách a cenách ropy a plynu, tuzemské ceny i nadále stoupají a viní z toho Rusa.

Podle mých informací jsou veškeré dodávky řádně plněny za ceny, jaké jsou dohodnuté v dlouhodobých smlouvách, pokud odběratel platí dle požadavků dodavatele.

To, že ceny na burze skáčou nahoru a dolů, není problém dodavatele, ale obchodních organizací, které na této burze obchodují.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Přítel Ruska bude Rusko vždy obhajovat. Tentokrát čerpáte zase z Aeronetu, nebo jste již přešel na jiný nezpochybnitelný zdroj?

0 1
možnosti
Foto

;-D Je až tragikomické, když to kdejací i diplomově titulovaní posuzovat chtějí. Většinou tací, kterým málokdy, pokud vůbec, bylo hůř, atˇ u ,,kormidla" stál kdokoli. A sami až triviálně dělí lidi na voliče těch, či oněch:-P

1 0
možnosti
PN

Jen jestli by to nebylo jinak......

Určitá část obyvatel ČR by se před vhozením lístků do urny začala ptát. Je vše, co nám tvrdí ta opozice pravda?

Neříká ten zloduch Babišů v podstatě to samé, co politici v ostatních zemích? Co vlastně ukázali ti opozičníci za plány a řešení o kterých mě dnes a denně za pomocí ČT09 informují? Před estébákem tu 8 let vládli, nebo alespoň měli většinu ve sněmovně. Zadlužili nás o 900 miliard. O kolik, že nás zadluží koblihář? O necelých 800? Při covidu? Kdy musel platit to co minulé vlády nemusely?

A tak se stalo, že ANO opět vyhrálo volby a slepenec nedosáhl na většinu.

Rusáci by stejně jako v reálu napadli Ukrajinu.

Opoziční slepenec by vystupoval v duchu:

Za naší vlády bychom takové zvěrstva nedopustili. Je chybou ANO a zejména Babiše, že rusáci přepadli nevinné lidi na Ukrajině protože je miliardář, estébák a komouš.

Určitě tomu přispělo i to chaotické vyhoštění rusáků z ambasády a z tendru na Dukovany. My máme plán a řešení jak rusáky zastavit.

Metnar poslal Ukrajincům zbraně? Kobliháři normálně ohrožují bezpečnost státu.

Jak to, že nemáte plán? To jste nevěděli, že tohle přijde? Vy nabízíte uprchlíkům jen poukázky na jídlo a osobní hygienu? Vy si dovolujete zjištovat co která ukrajinka umí? My bychom to dělali lépe a efektivněji. Máme několik plánů a řešení a nikdy, opakujeme nikdy nebudeme používat nouzový stav...

4 3
možnosti
JK

Když nejsou argumenty nasadí se otazníky. Zbytek těch lží si máme prostě domyslet.

4 2
možnosti
Foto

Česká republika pod vedením vlády Andreje Babiše hospodařila podle Eurostatu v loňském roce nejhůř ze všech sedmadvaceti unijních zemí. “Podle se Česká republika v roce 2021 zadlužovala nejrychleji z celé EU. Meziročně se zadlužení veřejných financí České republiky loni zvýšilo o 4,2 procentního bodu HDP, zatímco průměrně země EU snižovaly své zadlužení o 1,9 p. b. Česká republika byla na čele 7 zemí EU, které loni zadlužení zvýšily,” uvádí s odkazem na data Eurostatu ministerstvo financí. I Řecko, Kypr a Itálie loni snižovaly schodek. Zato Alena Schillerová vesele utrácela ze společné kasy.”Babišova vláda rozhazování ze státního rozpočtu dosud obhajovala bezprecedentní situací danou pandemií covid 19. Jenže Nejvyšší kontrolní úřad kabinet bývalého premiéra usvědčil ze lži. “Téměř 90 % meziročního nárůstu celkových výdajů nesouviselo s výdaji vynaloženými v souvislosti s onemocněním covid-19,” stojí v oficiální výroční zprávě, kterou NKÚ zveřejnil zkraje dubna. A kromě toho navíc upozorňuje, že ekonomické restrikce loni nedosahovaly takové úrovně jako o rok dříve. Přesto vláda Andreje Babiše hospodařilo s nejhorším výsledkem v historii země.

9 2
možnosti
Foto

V roce 2016 získal Babiš ocenění jako nejlepší ministr financí rozvíjejících se ekonomik.

0 0
možnosti
OU
ZZ

;-D;-D;-D

Pane Konrád, vám už není pomoci.

USA pomáhá na základě půjčky a pronájmu - tedy za peníze.

My pomáháme prodlužovat utrpení ukrajinského lidu - zdarma.

Za vedení ODS a ČSSD se současná státní zpráva rozrostla do nynějších olbřímích rozměrů, se kterou si teď nikdo neví rady, protože její náplň práce je dána zákony, tehdy přijatými.

;-(

0 0
možnosti
OU
Foto

Karma, Tomáši. nicméně pro voliče ANO a SPD je Tvůj text příliš náročný. R^

12 2
možnosti
ZZ

Kdepak - voliči a členové ODS,TOP ̈, Pirátů, STAN a KDU - ČSL nechtějí pochopit:

https://www.facebook.com/100004110967546/videos/359581259496983/

;-)

0 0
možnosti
AM

Jasně, vše zavinil Babiš;-D.

S tím musíte vydržet do dalších voleb.R^

1 1
možnosti
LN

Babiš nezavinil vše, ale plno věcí má na svědomí. Vypsat pozitiva jeho vlády je hodně těžké. Těch věcí je pár, např. bankovní identita. Ale z pohledu energetiky a jiných strategických odvětví? To je na propadnutí.

A mimochodem, Babišovi Kalousek vydržel dvě volební období.

4 1
možnosti
MK

Tato zrůdná vize by se dojista naplnila, kdyby ze Sněmovny nevypadli bolševici a socani. Docela mě z toho mrazí.

Bylo to o fous.

8 1
možnosti
JD

Tak to dopadá, když se člověk bojí kritizovat vládu!

Raději se fantazíruje a sepisují se všemožné kombinace.

Pane Flaško, vláda připravuje deficitní rozpočet na příští rok, zase bude schodek 300 miliard. A napřesrok to vypadá, že se pod 200 miliard také nedostaneme!

Co ty naše děti a vnoučata?;-D;-D;-D;-D

Dáme zemi do pořádku!!!

Karma vyletí do stratosféry!

3 9
možnosti
JD

Tak co, mínusáři! Jak omluvíte schodek 300 miliard?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.