Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Ahoj Tome, proč není Tvůj blog na hlavní straně?

0 0
možnosti
Foto

Blog má mít vlastní text minimálně z poloviny. Jinak to porušuje kodex blogera, sdělila mi adminka. Má pravdu, ale kdybych to proložil vlastními komentáři, tak to znehodnotím.

1 0
možnosti
JH

Nežertujte - to Mráz přichází z Kremlu opravdu, ale opravdu není pořekadlo:-)

Výhrady mám i k titulku, klidně by mohl znít Z podoby Rusů s Němci mrazí:-)

Ale jinak souhlas - o těch společných kořenech komunismu, fašismu, nacismu, jsem psal už před desítkami let, dnes bych k tomu ještě připojil ten řádící progresivismus:-)

0 0
možnosti
JK

Rusové (rašisté) za vlády Putina dnes jsou na to stejně jako Němci (nacisté) za vlády Hitlera. Takže dnešní stav je nesrovnatelný Rusové (rašisté) nejsou stejní jako dnešní Němci (demokraté). Název je tady dost přesný, naopak vaše pojetí se snaží udělat z dnešních Němců nacisty, což nesmysl a jen naskočení na ruskou propagandu.

Ano je to hodně podobné, komunismus, fašismus, nacismus a momentálně řádící rašizmus.;-)

3 0
možnosti
AM

Ano, velká zvěrstva na se Ukrajině dějí, ale na koncentrační tábory po vzoru Německa se ještě nezmohli.

0 0
možnosti
JK

To je jako omluva? Zatím je to sice zvěrstvo, ale jen taková prkotina?

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
PB
JK

Ano je to tak. A kdyby měla ta okupantská banda více možností a prostředků, na Ukrajině by se určitě nezastavila. Velká karma.

2 0
možnosti
Foto

Proboha, jaké "Staré pořekadlo"? 8-o

To je kniha Zdeňka Mlynáře o '68.

1 0
možnosti
MB

Stačí položit jednoduchou otázku. Proboha, co vlastně ruská vojska na Ukrajině pohledávají? Kde se berte ta neuvěřitelně zpupná drzost. Určovat jinému národu. Jak má žít, co si má myslet a konat? Kdo nevyhovuje, bude převychován, prošetřován, eliminován. Navíc, pokud Rusko ničím neohrožuje? Dnes nemáme problém, Adolfa odsoudit, total zrůdný šílenec. Vážně, Vladimirovič musí být jeho bratranec. Stejná matka - nenávist, násilí a přesvědčení o rase vyvolené ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Já myslím, že tam jde hlavně o uhlí a železo na Donbase. Vše ostatní je ideologická omáčka podobná té o vývozu demokracie...

1 0
možnosti
JK

Ano, putinovi rašisté páchají na Ukrajině neuvěřitelná zvěrstva a když říkám neuvěřitelná, tak je to skutečně taková hrůza, že naše představivost selhává.

4 0
možnosti
PD

tak to už od doby Molotov/Ribentrop

2 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.