Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Absence etiky v hnutí ANO jednoduše neumožňuje, aby se etika hnutí ANO jakkoliv vyvíjela. Vyvíjet se může jenom to, co existuje.

4 0
možnosti
RG

Fakticky žádný etický kodex fy ANO neexituje, extistuje jen účel, který světí prostředky k postupné bezbřehé moci jednoho bývalého komunisty, spolupracovníka STB a permanentního lháře, jenž řekne cokoliv, aby se udržel u moci a finančních toků. Nic víc, nic míň. Druhý podobný sedí na hradě, pro kterého je nejdůležitější věcí v životě moc a zanechání pořádné trvalé brázdy v České zemi. Oba však jsou bohužel bez pozitivní vize pro tuto zemi!

6 0
možnosti
JK

Souhlasím, etika, právo a svobodný názor pro tyhle dva neexistují a bohužel jsou to oni kdo dnes určují jak se máme chovat. Je to názorně vidět, komunisté pod krvavou vlajkou se žlutým nářadím veřejně hlásají sterá hesla, například o třídním boji, kde by měla policie okamžitě zasáhnout a konat, protože takové symboly a taková prohlášení se před zákonem rovnají velebení jedné rasy a zdvižené pravici. A co se děje? Ta policie je ještě ochraňuje, aby se jim nic nestalo. No jak říkám, ryba smrdí od hlavy.

1 0
možnosti
PB

P66e23t36r 27B33r34o92ž

2. 9. 2019 18:09

Do kodexu by se mělo doplnit: Pokud bude člen ANO státním zástupcem obžalován, tento státní zástupce neprodleně rezignuje.

2 0
možnosti
JN

To už se stalo, nebo plácáš nesmysly?

0 0
možnosti
Foto

Karma.

Krásně dokládáte, že i marasmus je možno pojímat z humorné stránky. A o možnost zasmání se nám oba pánové starají měrou nepřebernou. :-)

1 0
možnosti
MS

To už tě ode deška nemusí trápit, Flaško...;-D;-D;-D

0 3
možnosti
Foto

Přeji dobrý den. Nebudu soudružsky tykat ;-).

4 0
možnosti
ZS

Nový etický kodex:

Každé obvinění předsedy je kampaň a účelovka. Ten, kdo předsedu obviní si zaslouží nejvyšší opovržení a je třeba proti němu (a Kalouskovi, který je vždy v pozadí) rázně zakročit.

6 1
možnosti
MS

To je pech co? Účelovka nevyšla, tak si aspoň klasicky zapliveme...

1 4
možnosti
JF

Lepší je vůbec žádný kodex nemít a pak jen třeba na chvíli zhasnout....;-)

0 0
možnosti
JK

Ono je to právně zamotanější, kodex by byl jen jakési prohlášení k občanům, pokud by se na něj neodvolávali stanovy hnutí ANO. Tam již čekatel má povinnost chovat se podle kodexu a pak v čl. 5 odst. 2 písm. c) je POVINNOSTÍ člena hnutí dodržovat kodex. Stanovy jsou právní dokument a lze se dožadovat dodržování u soudu, stačí tedy jen žaloba na vyloučení Andreje z hnutí dle čl. 6 odst. 4 písm a). Navíc u přihlášky AB do hnutí musí být přiložen ten původní kodex, žaloby již měli dávno běžet. Je také povinností všech členů hnutí dodržovat stanovy, schválně, kdo z hnutí podá žalobu, v opačném případě porušuje stanovy také. To je situace, ale nezoufejte, nesvéprávné přitakávače a vykonavatele vůle vůdce tohle ani nenapadne.

https://www.anobudelip.cz/file/edee/2018/stanovy-cistopis.pdf

https://www.anobudelip.cz/file/edee/2017/ano-moralni-kodex-reprezentanta.pdf

2 0
možnosti
LV

Vy jste nepochopil jednu důležitou věc. Moderní politik zastává názor, že jen idiot nemění svoje názory. ANO tuto poučku povýšilo ještě o úroveň výš a drží se názoru, že jen hnutí idiotů se nechává spoutat jakýmsi neohebným "kodexem" a nemění svoje názory. A proto má tak neutuchající a neochvějnou přízeň té nejpokrokovější části voličstva.

1 0
možnosti

ve spojení s výkonem veřejné funkce,v době žádosti o dotaci Babiš v žádné veřejné funkci nebyl protože nebyl v té době politikem.

1 6
možnosti
JK

Hurá, můžu se stát soudcem, i když jsem kradl a podváděl před tím než mě jmenovali. Bezvadná země to Česko. Možná bych mohl i vraždit a prošlo by to.

5 0
možnosti
AM

Výňatek ze včerejšího blogu:

„Padesát největších kauz loupežníků v České republice.“ Zmiňme se jen o některých: Bezdrátová Praha za pražského primátora Béma – škoda 390 milionů – trest žádný. Armádní zakázky – škoda desítky milionů – trest žádný. Akcie expremiéra Grosse – škoda 89 milionů – trest žádný. Arbitráž státu s DIAG HUMAN – škoda 8,33 miliard – trest žádný. Hušákova SAZKA – škoda 7 miliard – trest žádný. Škody za bývalého ministra dopravy Aleše Řebíčka za stovky milionů – trest žádný. Předražený justiční palác v Brně – škoda jedna miliarda – trest žádný. Prodej plzeňského Prazdroje cizímu kapitálu – trest žádný. Rozkradená a položená na lopatky plzeňská Škodovka – trest žádný. Mezinárodní ostuda plzeňské právnické fakulty s neprávem udělovanými doktorskými tituly i našim některým předním politikům – trest žádný, atd., atd.

Zdroj: https://dekar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725968

A tady stále kvičí nad 50 mil před 12 lety, navíc vrácenými. ČT - hlásná trouba pseudodemoblogu neustále připomíná, že Babišovi hrozí až 10 let.

Starýho hajzla Grebeníčka nedostali 6 let k soudu než zemřel. Karel Kryl zpíval už před 25 lety "Demokracie rozkvétá, jen s kosmetickou vadou" - za těchto 25 let se nic nezměnilo - viz případ Grygárek. Dehonestují se jen nepřátelé pseudodemokratů z demoblogu.

4 9
možnosti
Foto

Myslím, že tohle jsou věci, které si většina z nás pamatuje. Ano, je to pryč, bohužel. Zameteno, uklizeno, promlčeno. Koho by to neštvalo, takovéhle prasárny. V mém případě snad až na ten Prazdroj, tam si žádnou levárnu nevybavuji.

Vůbec ovšem nechápu, proč se to dává do protikladu s Čapím hnízdem, korunovými dluhopisy atd., současného premiéra.

Vždyť je to stejná špína jako vámi uvedené kauzy.

Pakliže někdo plije jen na něj a výše zmíněné nechal zapadat prachem, tak to prostě není v pořádku.

Stejně tak není v pořádku, když někdo chce tyto Babišovy průšvihy nevidět, či omlouvat. Už jsem to tady v diskuzích četl: Jo krade a lže, ale aspoň dělá něco pro lidi.

To, že Babiš spoléha na to,že to taky vyšumí, je úplně evidentní. Ne, není jiný, jako Řebíčci a spol.

Rozumíte tomu? Já moc ne.

9 1
možnosti