Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Nevím, jak je to konkrétně v těchhle případech, ale jinde je vcelku obvyklé, že i mlčení těchhle kašparů má svoji cenu.

0 0
možnosti
MK

Sice na podobné podání by bylo vhodno reagovat zamítnutím podobně, jako by to udělal třeba soud, ale na druhou stranu betonová lobby je taky nic moc kvůli lidem s línými zadky, co mají dojem, že dálnice je vrchol civilizace -- a že jich je.

0 0
možnosti
PS

Další střípek do mozaiky neschopnosti státu rychle a efektivně řešit vše, co občanům otravuje život. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

2 0
možnosti
JV

A zase Patrik. To už je přece za ta léta a desítky případů na psychiatrickou diagnózu Rv

1 0
možnosti
ŘK

Tak nějak nevím, co je v tomto případě horší, jestli ti zelení škodiči nebo ten bezzubý stavební úřad. Když jsem nastupoval do současného zaměstnání, tak jsem si říkal, jak se mi bude díky původně R49 nyní D49 dobře dojíždět do práce, což bylo před skoro jedenácti lety :-/.

3 0
možnosti
MV

M16i50l44a28n 14V44i39k

1. 2. 2021 18:55

Teprve před 11ti lety??:-)

0 0
možnosti
BH

Odmítnout a je vymalováno.

0 0
možnosti
MZ

Neschopnost politiků změnit zákon nezná mezí..

2 0
možnosti
Foto

A48v44i 45B73a18b41i57c

1. 2. 2021 8:33

Je to neskutečné svinstvo, když ekoteroristé naprosto paralyzují tuto stavbu přes 15 let. Na druhou stranu je to neschopnost státu s takovými parazity bojovat. Mělo by se postupovat tvrdě a rafinovaně, přesně tak, jak to dělají ekoteroristé.

Ekolog je považováno za sprosté slovo. Možná existuje pár skutečných ekologů, kterým, jde o životní prostředí. Bohužel, většina ekologů pouze škodí a nechápu, proč proti nim skuteční ekologové nezakročí. Kdyby se nějaké ekologické organizace postavily za stát a odsoudili toto nehorázné jednání Dětí země a podobných parazitů, tak by získaly zpátky kredit.

A jako poslední věc, vůbec nechápu, jak může dávat stát peníze neziskovkám, které státu škodí.

23 0
možnosti
Foto

Jen jeden z mnoha faktorů křičících ve jménu neschopnosti porevolučních vládních garnitur. V politických stranách jsou mraky hochštaplerů, kterým jde jen o osobní prospěch a práce pro lid potažmo stát je pro ně španělská vesnice. Současná vláda a parlament dosáhly vrcholu. Největší množství návrhů zákonů a drtivá většina nepřijaté paskvily, prezentované pro forma. Popisujete letitý problém, který je symptomatický. Jako vždy karmaR^.

5 0
možnosti
PD

Ne ze by to pred revoluci bylo jinak, kdyz uz ji zminujete.

1 0
možnosti