Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... těším se na reakci Standy Nováka;-)!Karma

4 0
možnosti

Tenhle ředitel zeměkoule by si měl aspoň chvilku zkusit žít jako starodůchodce s mizerným důchodem,zázračně zvýšeným o Kalouskových 40 kč.;-D

2 0
možnosti
VH

1. Jak souvisí výše platby pojistného na zájmu lékařů léčit. Mají snad jiné normy pro zaměstnané a jiné pro státní pojištěnce (byť v budoucnu s nulovým pojistným)?

2. Poznamenávám, že v případě realizace by mělo být zvýšeno pojistné. Neumím samozřejmě odhadnout, zda dostatečně. Při tvorbě svých vizí byste na to neměl zapomínat.

S hodnocením populistických vlád (či spíše ekonomiku rozvracejících band) ČSSD - ANO, ANO a ANO - ČSSD (- KSČM) a Vámi samozřejmě souhlasím.

0 0
možnosti
Foto

Pokud opravdu Babiš přenese platbu pojištění za státní zaměstnance na OSVČ a nestátní zaměstnance, tak už se blížíme padesátým létům. Pak už bude chybět jenom měnová reforma.

Vám karma, TomášiR^

6 1
možnosti
VH

Snad se jedná o platby za státní pojištěnce, nikoliv zaměstnance.

1 0
možnosti
LC

Škoda, že není ministrtem financí pan Kalousek. Ten by teď důchodcům přidával každý rok 2000,- Kč aby udržel ten poměr 43% průměrného platu, co?

5 4
možnosti
Foto

Doporučil bych nějakého komunistu, ti alespoň udržovali ten poměr na 49% průměrného platu, hrubého prosím pěkně.

0 0
možnosti
Foto

To není žádné diletantství, ale vysoká profesionalita. To přeci každý ví, že děravé koryto se neopravuje ucpáním děr ale litím většího množství vody, aby hladina klesala pomaleji ;-D;-D;-D

5 0
možnosti
VH

;-D ;-D - ale ono to vlastně k smíchu není!

3 0
možnosti
MB

Podle analýzy z roku 2017 je zdanění práce v Česku- Osmé nejvyšší ze zemí OECD, když dosahuje 43 %! Český zaměstnanec, tak na daních a odvodech zaplatí státu více než například Švéd, Dán či Nor. Přesto - Vláda nemá prachy! Řešení je snadné - Navalí se tam další zátěž - 70 miliard Kč !? ... .

A.Babiš - V ČR dotační č.1 - na Slovensku je č. 2 = Střet zájmů žádný nemá ...

M. Nováková - průmyslu - Představenstvo fy. U SLUNO,= Softweru pro EET ...

M. Toman, zemědělství - Ještě z pozice Potravinářské komory kritizován NKÚ za přerozdělování dotací ve prospěch Velkocelků = Přestože jsou Primárně určeny pro malé a střední subjekty. Když je zapotřebí - Záhadně, se velký náhle zmenší = Čapí hnízdo. Pak je na Západě ona tráva zelená - U nás, Žlutá, přivykli jsme ...

Když to celé shrneme - Plně platí bonmot z filmu "Skřivánci na niti, 1969" - V naši zemi - I nemožné možné je! Čekám tedy na kamaráda Standu, který mi to zase vytmaví. On ,to stále vidí Světle jako 30% nadšenců Nadějných zítřků - Jasně, bude lépe ! Mají pravdu, kluci - U uvedených již dávno je ... :-)

14 0
možnosti
PK

Pane Bučku, mně se hodně věcí také nelíbí, ale prosím Vás, rozlišujte jaký objem státního rozpočtu vytvoří ti Vaši Norové, Švédové a Dánové např. při trojnásobné nominální mzdě. To pak jsou jiné počty abyste měl na kanóny aby se Putin před námi třásl strachy ...

3 8
možnosti
Foto

Karma.Těch 70 miliard za děti a seniory bude muset někdo zaplatit,tyto peníze budou ve zdravotnictví chybět....

9 0
možnosti
VH

Proboha. Copak všichni čtete jen polovinu všech zpráv? Současně se má zvýšit platba pojistného. Nevím, jestli je kompenzace dostatečná, ale snad byste to měl Vy i ostatní brát na vědomí.

Ne, že bych chtěl hájit ten nesmysl - zvýší podstatně závislost příjmů pojišťoven na hospodářském cyklu (dnes je změna v zaměstnanosti /a tedy platbě pojistného/ částečně kompenzována platbou státu; to by nebylo a vznik dalších 300 tisíc nezaměstnaných by pojišťovny poznaly).

Jinak si myslím, že je to jak s Českou poštou - změna systému nám vše zdraží.

Celé je to ovšem namířeno proti OSVČ - ti platí z příjmu (odpovídajícího superhrubé mzdě) i dnes 15% daň, daň se jim tedy. Budou však platit vyšší pojistné.

1 0
možnosti
DR

Vzhledem k dnes zahájené závěrečné bitvě SDF proti Daesh v Baghuz Fawqani což je pro mě naprosto prioritní, jen krátce. Naprostý souhlas, bylo opravdu při takto rozhazovačné politice vlády jen otázkou času kdy se ucho utrhne. A ten nápad se zrušením platby za státní pojištěnce, tak to snad ani nemá smysl komentovat. Čili dnes zasloužená karma a přeji všem hezký a pohodový sobotní večer. R^

6 0
možnosti
Foto

Rozpočet se meziročně propadl o 45,7 miliardy korun do schodku 19,9 miliardy korun. Samotné ministerstvo financí přiznává, že největší vliv na tento výsledek měl meziroční růst výdajů o 33,9 miliardy korun.

8 0
možnosti