Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Faltýnek zachránil stát před krachem. Je evidentní, že velikost činu ještě nebyla doceněna. Osobnost p. Faltýnka měla zásadní vliv na záchranu miliard a vlastně celé státní pokladny, k tomu musíme přičíst i skromnost, protože pan první místopředseda hnutí vše dělal záměrně tajně bez nároku na veřejné oslavování svého činu. Ó jak je skvělý. Policie navíc má tento heroický čin celý zdokumentovaný a tak je možné ho uložit do archivu pro budoucí bádání politologů. Pan předseda rozhodl, že svou pravou ruku pochválí a odmění sám a není nutná další mediální pozornost, také nám všem, neb je tu přece pro všechny, děkuje a slibuje, že v tomto nasazení hnutí nepoleví a bude makat a nekecat. Zkorumpovaným mediálním křiklounům vzkazuje, ať udělají to samé, nekecají a makají, ve fabrikách u pásu nemají lidi, tak šup, nebo bude vyhlášen staronový program "Inteligence do výroby". Takže "Čau lidi!".

4 0
možnosti
VH

Tvrzení "Když si šla policie pro Davida Ratha, tak tehdejší předsedkyni Poslanecké sněmovny p. Němcovou aspoň informovala." je lživé. Policie informovala paní Němcovou až po Rathově zadržení (s žádostí o dodatečný souhlas do rozhodnutí sněmovny o případném vydání). Ani u pana Ratha nebyl nikdo ze sněmovny informován o probíhajícím odposlechu. Nemaťte čtenáře.

1 0
možnosti
Foto

Ne, v případě Rathova zatčení paní Němcová dala předem souhlas. Přesně podle zákona.

1 0
možnosti
Foto

R^;-D Samozřejmě, že nic! Byla to "účelovka" ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MG

Věci se mohou mít zcela jinak, než pan bloger Flaška tvrdí. Protože je dobré, podívat se na věc i z jiného pohledu, dovoluji si čtenáře blogu pana Flašky upozornit, že tím jiným rozšiřujícím pohledem by mohl být například můj blog zveřejněný v reakci na tento blog pana Flaška, a to asi hodinu po něm:

V kauze Faltýnek - Kapsch - soutěžní úřad policie jednala po právu.

Někteří lidé si myslí, že by policie měla být popotahována za odposlech poslance Faltýnka. Jenže pokud ten se mimo svou kompetenci scházel s Kapschem a soutěžním úřadem, důvod k odposlechu to byl jistě pádný! Zasáhl do živého dění

1 0
možnosti
Foto

Pane Gruner proč jste smazal svůj blog? Nebo Vám byl odstraněn? Dle mě byl dobrý a pravdivý.

1 0
možnosti
Foto

Pamatuji si starej fór.

Najdou malýho chlapečka na ulici a policajt se ho ptá, kde bydlí, jak se jmenuje atd. Chlapeček neví nic. Policajtovi rupnou nervy a zařve: "Víš ty kluku aspoň něco?" a on na to:" Vím, že Luis Corvalán je nevinen".

Myslím, že je to fór docela aktuální.

9 0
možnosti
Foto

Copak stalo/ nestalo. Ale nejhorší je ta nejistota, ač kde komu je kde co více než jasné;-)

2 0
možnosti
ZD

Já taky už dva dny nespím....Bože kam to dojde!!!

0 0
možnosti
MB

Rýsující se půdorys dobromila Faltýnka :

Kapsch tendr prohrává = vítězí konsorcium CzechToll/SkyToll, dává cenu o 3 mld. Kč nižší = Hotovo! Šéf Kapsch se nevzdává - hledá pomoc u Faltýnka. Ten ovlivňuje Rafaje na ÚHOS. Rafaj vyhovuje, Předběžným opatřením zakazuje Ťokovi vítěze uznat. Rafaj koná, vyhazuje J. Chýleho z úřadu = Poctivec vidí špínu. Přichází E. Kubišová, která jedná dle Rafaje + Faltýnka = Prospěch Kapsch. Firma jde tak daleko, že podává nový návrh, kterým podkračuje i nabídku vítěze. Už je pozdě, o vše se již zajímá PČR a vítěz je uznán oficiálně. Jedná se bez pověření, klasika - pokoutně po hotelích, Ťok čumí co se vlastně děje! Až všechno praskne - Bohorovný všeuměl Jaroslav Faltýnek mele to své - Ušetřil jsem státu prachy= Jaké? Nabídka vítěze - byla od počátku nižší! Vážně, za ODS se děly věci. Současná Chobotnice je již i docela vzrostlá! Daří se jí poměrně dobře, že ANO ... :-)

10 0
možnosti
MV

Mně nejvic "pobavilo", jak Babiš sdělil, že když půjde o jednání proti stanovam hnutí, tak bude Babiš konat... Vždyť to by musel z hnutí vyrazit sám sebe!

13 0
možnosti
MV

Mě pobavilo... oprava

1 0
možnosti