Foto

J75a32n 70Š85i32k

25. 4. 2024 16:29

Zápis z jednání si vyžádali novináři na základě zákona 106/199 Sb. o svobodném přístupu k informací a proto jej Hrad vydat musel. Zákon by pan Babiš znal, kdyby chodil do sněmovny. Nemyslím žvanit k pultíku, ale pracovat každý den, tak jako ostatní poslanci. Co se týká jeho keců o tom, jak prý nemá smysl o důchodech jednat, tak je zajímavé, že velmi kritizuje nevyjednávání o míru na Ukrajině, kde by bylo jakékoliv jednání daleko složitější než o důchodech v Česku. Havlíček mele a mele, ale nijak neokecá, že ANO lže jak když tiskne z pokynu jejich velkého vůdce. Je úplně jasné jak to bylo. Hned po schůzce svého guru informovali, Babiš začal sprostě nadávat, jak to, že jeho otroci podpořili prezidenta a do hodiny ustrašený Havlíček napsal e-mail a chtěl zápis změnit. Z toho, jak koktá on i Alenka to jasně vyplývá. Hezký den

Foto

U toho pána je to vždy sebeprojekce. Když o parlamentu už kdysi dávno prohlašoval, že je to žvanírna, myslel tím sebe.

Navíc, poslanci ANO dělají ze sněmovny doupě nestydaté lži.

VH

Polirická divize Agrofertu je bez šéfa namalovaná a ti tupci ani nevědí, co říkat.

Když se StBák vrátil z dovolené, vymluvili se na akustiku.

A tohle někdo volí.

Odporné.

PZ

Vrchní loutkovodič nechal své loutky kvůli rodinným starostem týden bez dozoru a loutky jednaly dle svého uvážení a nyní po návratu vůdce do sedla je třeba hasit požár. Možná se nakonec dozvíme, že je k souhlasu donutila totalita a kartel a oni byli pozvání na hrad, ale mysleli tím ten skákací, protože jejich výmluvy tomu odpovídají. Bohužel jejich voličů se bohužel netýká, ti jdou za vůdcem

ZH

Dezolátské ANO je usvědčeno z jasné lži. Jak reagují? Přesně podle očekávání. Další hromadou nehorázných lží.

LS

Špatná akustika. To vejde do trapně politického bizáru.

Foto

Z vlastního lhaní dunělo anonistům v uších, to byla ta "špatná akustika"

Foto

ANO to mohlo rozporovat již na tiskové konferenci, pokud špatně slyšeli, nebo se jim něco nezdálo.

Takhle je to, jejich strany, komedie.

Foto

Kdyby to za ANO vedl Babiš, tak to bylo jasné: Neměl tlumočníka a česky moc dobře nerozumí. Akorát, že on moc dobře nerozumí ani slovensky, jak se nedávno na Slovensku přiznal.

Karma

JN

J70o43s64e42f 47N87i57k11l

25. 4. 2024 16:28

Není nic jednoduššího než si jednání digitálně zaznamenávat

JK

J61a64n 59K77l46á78s70e82k

25. 4. 2024 16:47

Co Havlíček s Schillerovou na Hradě odsouhlasili, není podstatné, protože v ANO o všem rozhoduje pouze jedna osoba, a Babiš, jak známo, se těchto schůzek s prezidentem nezúčastňuje.

Není to tak dlouho, co jsem po volebním sjezdu ANO poslouchal v pořadu 20 minut Radiožurnálu rozhovor s tehdy ještě hejtmanem MS kraje Krkoškou. Na otázku, zda by ANO po volbách šlo do koalice s SPD, odpověděl zcela bezelstně, že důležité je vyhrát volby a potom pan předseda rozhodne.

Foto

Nazvat pana Havlíčka, paní Schillerovou a paní Balaštíkovou šašky již není urážka, ale věcný popis jejich osob.

MV

Přidal bych k tomu bandu ještě pana Juchelku.

  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,78
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.