Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně tohle mě při čtení té "kritiky" Putina ze strany jeho souvěrců napadlo taky. Karma R^

7 0
možnosti
Foto

Když se Putin začíná zdát slabý, sílí vůle ke kritice. Také slábne strach z ruské moci a její odplaty, když se zdá být poněkud malomocná. Také je to pro některé příležitost se projevit trochu neputinovsky pro případ, že by to Putin projel. To se dá očekávat i u těch našich "vlastenců", kteří touží po míru za každou cenu zaplacenou Ukrajinci.

Obyčejně musejí zaznít nějaké silné hlasy, k nimž by se dalo přidat. To přece dobře znají i Češi.

Mnoho našich občanů fandí Rusům. Mají u nás své V.I.P. vzory.

Mnoho se naopak solidarizuje s Ukrajinci a poskytuje jim pomoc. I ti se mají ke komu přidat. Všichni jsou v bezpečí, všichni mají zastoupení u našich politiků.

Jsou tu však stíny spící pod koberci, které nezajímají ani obdivovatele Putina ani demokraty, protože nad jejich spánkem politici svorně bdí . V jednotě je síla.

4 0
možnosti
ZK

Píšete, že problém není Rusko, ale Rusové, a to nemůže bejt pravda. Když se v jednačtyřicátým Wehrmacht valil východními pláněmi k Moskvě, Němci jásali. Málokterej z té hrůzy zatajil dech. Váš odsudek by seděl i na ně, kdyby další desetiletí neprokázaly, že je to jinak - snad. Německo i německej lid žije. Jste-li ale se svým generalizováním k pravdě blíž, pak Bůh s námi.

2 3
možnosti
GG

Národ je tupý!

To tvrdí moje chůva, padesátiletá ruská žena z Krasnodaru.

Je u mně už šest let, a i když jsem ze začátku váhala ji zaměstnat kvůli její národnosti, jsem dnes ráda, že jsem to udělala. Ona už Ruskou být nechce, domů se už ani nevrací, i když tam má dceru a vnoučata. Jen, jak to bude možné, (za dva roky), si prý hned zažádá o italské občanství. Už se pomalu začíná připravovat na testy. Když v únoru napadlo Rusko Ukrajinu, strašně se styděla, nechtěla ani chodit ven mezi lidi, bála se, že k ní budou nepříjemní.

5 0
možnosti
JZ

Paní Gasparova, napište mně prosím od mailu. Mám ho na profilu. Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

V principu se mi to moc líbí, až na paušalizaci. Nelze všehny občany národa házet do jednoho pytle - to úlatilo za Hitlera a platí to za Putina. Protestujícíh a odp§rců bylo docela dost, když vezmu v potaz míru stalinizace/putinizace.

2 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za překlepy.

0 0
možnosti
OF

Cyklista Dostál objel na kole celý svět. Nejlepší lidé pro něj byli Australané, Somálci a ........ Rusové. Autore, kupte si kolo a vydejte se na cestu po stopách pána Dostála.

Ruské ženy si oblíbila i Sophia Loren, když v Rusku točila nějaký film / Slunečnice ?/.Putin to je věrchuška, a ta měla vždy prušácké manýry. A národ je zblblý propagandou.

2 1
možnosti
MB

Je to jednoduché. Kdo sdělí, že Vladimirovič není lotr? Nemusí si na zimu oblékat ten svetr. Použijme náš, osvědčený metr. Neštěstí, přece rádi měříme všelijak. Už moudrý V. Bilak, tak proč to dělat jinak? Svoji čest a svědomí, odevzdejme. Na místě důstojném, na WC. Zde se přece předával Zvací dopis. Svou národní důstojnost? Do mísy a spláchněme. Neříkejme, ne a ne. Medvěd sice kulhá a teď mu to jde ztuha. Nezoufejme, zvetí se. Konejme vlastenci. Zima bude tuhá. Nesmysly, ještě tak přinášet nějaké oběti. Myslíme přece na to hlavní. Na NÁŠ LID a hlavně? No jasně, na děti ... :-)

2 1
možnosti
Foto

Jste pořád lepší. Začíná to vypadat jako Pincezna se zlatou hvězdou pro dospělé;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Tomáši. Myslím, že částečně v tom určitě hraje roli taky strach. Máme s tím bohaté zkušenosti.

2 0
možnosti
LT

Odpověď je jasná, když Rusko postupovalo, tak s tím všichni vnitřně souhlasili a byli spokojeni.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791790

Všichni? Zajímavé. A ty tisíce zatčených v samotném Rusku při demonstracích proti válce byla vlastně jen propaganda.

Ty "sebevraždy" kritiků války byla vlastně taky jen náhoda.

Jsem rád, že tu máme pana Flašku, který nám osvětlí, že VŠICHNI rusové souhlasili s válkou a byli spokojeni.

Já bych si netroufl v případě Ruska napsat ani většina, protože průzkumy v Rusku jsou velmi ošidné. Abych použil příměr, tak průzkum v Rusku je na způsob "Kdo je vaše oblíbená historická osobnost a proč právě Lenin?" Ale OK, kdyby pan Flaška napsal většina, asi bych ho pochopil. Takhle ne.

Ale jo, vlastně jsem rád, že tu takový článek je. Už vím, že mohu uplatňovat princip kolektivní vinny kdy se mi zachce a většinu označovat slovem všichni.

3 3
možnosti
Foto

Myslel jsem všechny ty současné kritiky. Ale že jste to zrovna Vy nepochopil mě vůbec neudivuje.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,97
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.