Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

BUK nie je hračka. Vyžaduje vyškolený obslužný tím, školenie trvá až 3 mesiace. Odporúčam ešte link http://blikopnosjournaal.blogspot.sk/2015/01/oekraiense-tv-toont-16-juli-trots-de.html

0 0
možnosti
Foto

Pane Flaško, tak výše karmy mého článku již překročila výši karmy Vašeho článku při podstatně menším počtu přečtení.

Znamená to, že s mým článkem souhlasí podstatně vyšší procento čtenářů než s Vaším článkem.

Propadnete se tedy studem do země, jak píšete v diskusi pod mým článkem?

0 2
možnosti
FV

To je ubohé i na vás, Jaromíre. Budeme vás muset přeprogramovat, abyste nedělal ostudu.

2 1
možnosti
Foto

Jenom on? Já myslím, že dodnes je jich i na blogu, tedy hlavně v diskuzích, ale i jinde, více, než dost. Prostě ,,permafrost":-P Jinak jste asi nepostřehl, že šlo především(!) O MÉ VYJÁDŘENÍ. Což jsem nakonec i ve svém příspěvku zdůraznil. Ovšem, ten jste nezpochybnil, že. Raději. Asi;-)

1 2
možnosti
VK

Takže kolegové, 24 hodin po brífinku JIT a ticho po pěšině. Počet blogů 000.;-D

To bude velká ofenziva. Neprojevily se ani obvykle spolehlivé stálice.;-D

2 1
možnosti
OV

ta raketa musela být vidět na radarech...to nikdo o tom nemá radarové záznamy?

1 0
možnosti
PK

P70a90v74e43l 16K16r84á37l

29. 9. 2016 11:22

Karma,k tomu se nedá víc napsatR^

4 0
možnosti
Foto

Obecně vzato, i Moskva by třeba udělala se svou propagandou lépe, kdyby vzala na sebe svůj podíl odpovědnosti za to, že nevarovala předem před nebezpečím použití Buků, protože povinností ozbrojených sil, policistů a hasíčů a tajných služeb je chránit civilní obyvatelstvo, a to samozřejmě v rámci možností i jiných států. Na tento závazek států vůči civilnímu obyvatelstvu se nějak v případě sestřelu MH 17. Stejné máslo na hlavě ovšem mají i ti ostatní, kteří věděli a nevarovali, a nebo dokonce případné varovaní ignorovali.

Tato pozice má své výhody v tom, že i kdyby nebylo možné prokázat jednoznačně, kdo civilní letadlo sestřelil, tak je možné jednoznačně hovořit bez sebemenších pochyb o odpovědnosti všech aktérů za obecné ohrožení, protože oni sami na sebe ve svatém nadšení to máslo (tedy důkazy) na svou hlavu naplácali.

Opět obecně vzato, zkrátka ochrana civilního obyvatelstva musí mít přednost před nějakými vzájemnými hrátky jejich ozbrojených sil.

0 1
možnosti

Karma pane FlaškaR^. Jak je vidět v diskuzi jistý pan JH - krycí jméno Dvořák, reg.č. 35180 a7537 ve službách StB nepřetržitě od r.1984 opět potvrdil svoje poslání

6 3
možnosti
Foto

On je jako ti zapomenutí japonští vojáci na ostrůvcích v Tichomoří, kteří válčili proti Američanům ještě třicet let po konci války ;-);-D

7 1
možnosti
Foto

Není co dodat. Karma. Leč Hitler žije , Američané nebyli na Měsíci a určitě se dozvíme od p.Hermánka ( kupříkladu) , jak to vlastně bylo a že VVP za nic nemůže.:-):-):-)

6 0
možnosti
JN

J18o73s49e85f 96N24i15k14l

29. 9. 2016 10:25

...to, že Američané nebyli na Měsíci tvrdí dvě třetiny lidí, Hitler asi nežije, bylo by mu 127 let...;-D

0 5
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,11
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.