Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ony jsou ještě dvě cesty, jak získat peníze - buď formou dotací z EU (budou-li nám ještě ochotní vůbec něco poskytnout) nebo se mnohem více zadlužit. Ale pak je třeba si pořádně rozmyslet u koho, protože dlužník je vždy vazalem věřitele.

3 0
možnosti
PK

Ministr Havlíček dnes vysvětloval, že v těch bilionech, které kritizuje bloger, jsou i investice státních podniků - ČEZ, Lesy atd.

0 0
možnosti
PN

P38e72t63r 91N16e36d65v48ě58d

17. 12. 2019 9:09

Přeji krásný den, milý autore. Zmiňujete rok 2009 a vyšší investice než dnes. Bylo to v době krize, která se nám měla vyhnout? Nebyl to rok s rekordním schodkem? Nebyl u toho dokonce nejlepší ministr financí všech dob?

Není to náhodou správně, když stát investuje více v době krize , aby lidé měli práci?

Vy byste chtěl více investovat ? Do čeho? Více dálnic? Více škol a školek? Více výzkumných ústavů? Více nových inženýrských sítí? Více bytů? Více rekonstrukcí?

Konec konců proč ne. Ale kdo to bude dělat? Někdo rozmetal komančema nastavené školství protože co je komančské, to je automaticky špatné, že? Máme a budeme mít spoustu magistrů, bakalářů, ale lidí, kteří dají těm investicím vlastníma rukama tvar, podobu a funkčnost, těch se nám bude nedostávat a to čím dál tím víc.

Jinak domácí plán máte skvělý. Přeju jeho splnění. Když vstoupíte do Vaší milované strany, vyhrajete další volby a budete i vysoko na kandidátce, myslím, že budete hodně blízko k splnění Vašich snů a plánů

3 2
možnosti
Foto

Správně! Není nad dělnickou třídu. Ta je nositelkou veškerého pokroku. Rozumím Vám velmi dobře.

9 2
možnosti
MB

Spím docela dobře. Občas cosi napíšu na blogy, dobrý doplněk ke kávě. Pak se nepohoršuji - Neloučím se, nermoutím. Pochopil jsem, že můj život se neodvíjí od minusů - či plusů. Je třeba, si tu Karmu nadělovat sám ! Být strůjcem štěstí svého, bez ohledu na populistickou nabízečnost - Vlády ...

Pojmy = Šetřit, nebo investovat ? = Šetřím tak, že investuji. Oblouk široký, mnoho forem. Princip stejný - Začít od sebe ! Zdraví, vzdělání, nicméně i vklad, do základu pilíře - rodina. Časem to přejde do užitečných, hmotných statků - Osobní byty, klasika RD, pozemky. Třeba získat zdroj = Tím je člověk samotný ! K tomu má hlavu a ruce. Podobně mé, ti lidé nesní, netrolí, neslibují - Skutečně makají ! Vše se posunuje v čase, včetně poznání, že to lze dělat bez dluhů ! Člověk je pak pohlcen, i jej to baví. S úsměvem se i dívá na sochu Koněva, říká si, kde Foldyna bere čas na motorku a diví se, proč komunisté opět vyskakují. Nevím, asi již mají všechno hotovo ... ?

Pochopitelně, je třeba mít - vizi. Pak i "Národní plán investicíc", je dobrý ! Cosi bylo sepsáno při výletech. Příjemné setkávání se - Přislíbím, zapíšu a tamního obveselím ! (Připomíná mi to kdysi, mou malou dceru, kterak psala Ježíškovi). Není rozumnější to nazývat Telefonním seznamem ? Pak i slogan - Chceš , aby ti bylo lépe ? Zavolej nám do klubu - Jme hraví a přítulní ! Já jako Vláda, postupovat nemohu. Ostatně, jako kterýkoliv Hospodář. Ten, který nešahá do Rezerv, nezadržuje prostředky druhých (16 mld Kč na vratce DPH), nesužuje s byrokracií a nesmyslem EET. Nezajímá se o hromadu šrotu na svém dvoře s vidinou odprodeje ! Musím ještě zjistit, zda v Telefonním seznamu je i dílo nákladově drobné - Vodní kanál ! Co kdyby zase volali z Hradu a už chtěli vyrazit na kánoích ? ... :-)

9 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma. (Tak jistě, například drastickou inflací na venezuelský způsob by to šlo dosáhnout hravě i za rok)

Dle mého soudu jde o cynické ohlupování lidí hausnumerem osmi bilionů korun. Uvedený časový horizont 30 let je další naprostý nesmysl a říše pohádek. Navíc zní naprosto prolhaně z úst člověka, který například ve věci diskuse o znečištění a stavu ochrany přírody řekl, že ho vůbec nezajímá, co bude v roce 2050.

10 0
možnosti
DH

D23a76v10i17d 37H13o50r29á37k

17. 12. 2019 7:05

Stačí přečíst závěr perexu a hned tušíme na čem jsme.;-D

Někdo opravdu nemusí spát a snít, aby byl schopen stvořit a preSentovat nesmysly, jak se mnohdy přesvědčujeme při čtení této rubriky a zdejšího blábolení.

2 6
možnosti
Foto

Než sem ještě bude pan David Horák vkládat zřejmě další a další moudra, tak pro dokreslení jeho osobnosti všem zájemcům doporučuji následující diskusi:

https://flaska.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190206_699731_blogidnes&vlakno=94446294

Začněte číst od času 14:14, kterým se p. David Horák zapojil do diskuse: Kupodivu musím přiznat ....

5 0
možnosti
Foto

Karma.Opravdu skvělý plán,stejně skvělý jako stavba škol a školek z výnosů EET...neví někdo proč na ty školy a školky nejsou peníze...?;-)

7 1
možnosti
PN

P57e90t96r 94N98e61d55v48ě82d

17. 12. 2019 8:19

Tak jsem si zadal do vyhledávače " nové školky výstavba" , zkuste to také , třeba si upravíte názor, no spíše ne, ta nenávist ke všemu babišovskému je příliš silná

4 2
možnosti
Foto

Tomáši, právě jsi zvýšil popularitu Andreje Babiše o 13,2 %. Dle zdejších politologických znalců každá podobná informace navyšuje jeho volební zisk. Myslím, že bys měl vstoupit do Prchalovic týmu. Pro tento blog je Tě opravdu škoda. R^

10 0
možnosti
DH

D13a29v92i58d 18H67o50r43á64k

17. 12. 2019 7:01

...á, pan Dr. cítí nevítanou obsahovou konkurenci a tak nabádá k přestupu a zaujetí vyšších cílů.

0 5
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.