Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Někdo prodává víza, někdo vysokoškolské diplomy...

1 0
možnosti
JZ

Jaroslav Bašta je prokremelský kolaborant, který z nás chce udělat Putinovy otroky.

6 2
možnosti

Když mě bolí palec, je strašně důležité tomu věnovat maximální pozornost. Neustále na to myslet, neustále si říkat "oi, oi, to to bolí" a hlavně o tom neustále diskutovat. Jinak hrozí nebezpečí, že budu dělat něco jiného a na bolest na chvíli zapomenu.

Analogicky, když mám nevolitelného kandidáta jehož chce volit asi 3 % voličů, věnuju jeho kecům maximum pozornosti a neustále se rozčiluji, co to tam plácá.

0 0
možnosti
Foto

Co to je "nesystémové"? Asi ti co nepapouškují probruselské bezobsažné kecy.

3 9
možnosti

A vy jste ze strany Babiše zapsal nějaké protibruselské kecy? Byl docela pevně přisátý na bruselské cecíky.:-P

4 0
možnosti
Foto

Tak Tomio už přispěchal s vymyšleným volebním odhadem.Basta 18 procent....dobrá komedie.Pokud by jich získal jen polovinu bylo by to ovšem dobré.Nikoliv ovšem pro Babiše...

9 0
možnosti
AK

Mně těch 8 kandidátů nějak splývá dohromady - připadají mi plastikoví a omyvatelní.

Ochotní zastávat libovolnou funkci a řídit se pokyny svých šéfů.

Pan Bašta říká, že pokud bude zvolen odvolá Fialu a jeho vládu.

Protože si přeji totéž, nezbývá mi nic jiného než ho volit.

A je mi úplně jedno kolik kýblů špíny na něj novináři vylijí.

I když se dočtu, že je to Putinův bratr a Si Tin-pchingův bratranec - i pak.

Třeba mu to pan Rychetský znemožní - vždyt je to vlastně strůjce Fialova premiérování.

Ale i neúspěšný pokus by mě potěšil.

7 15
možnosti
ZH

Bašta slibuje ústavní puč. Tedy nesmysly.

14 0
možnosti
LP

Pan Bašta seděl, protože měl usilovat o zrušení STB, Lidových milicí a cenzury... Sám to takhle píšete, přesto vám nic nebrání, abyste to jeho bručení zesměšňoval tvrzením, že bručel, proto, že chtěl ještě víc komunismu. Pokud by pan Bašta neseděl v řadách SPD, nic z toho byste dneska netvrdil.;-)

7 3
možnosti
TN

... zvláštní, že nenapíšete tu Baštovu vizitku celou, že jste si vybral jen to, co se vám hodí. Že jste nenapsal i to, že usiloval i o zrušení armády a států.

Jak člověk dojde k tomu, že mu fakt, že byl Bašta levicový radikál, anarchokomunista, jakoby vůbec nevadí a současně to považuje za Baštovo zesměšňování? A proč si myslíte, že se o tom mluví jen z důvodu, že je v SPD?

Informaci o tom, že byli Babiš, Pavel a Zíma v KSČ, povazujetez taky za jejich zesměšňování? Jak to souvisí s tím, že nejsou v SPD?

5 0
možnosti

To jako vážně? Bašta bude rád za 2-3 %, že se pro něj snaží něco na poslední chvíli udělat Okamura je pochopitelné, když už si nominovali takového zoufalce. Kdyby tam byl Okamura, tak by ty procenta Babišovi mohl sebrat, ale Bašta nemá šanci.

Být tebou, tak se spíše podívám, jak Hilšer šije do Nerudové, Pavel s Nerudovou jsou také na kordy - hraje se o postup do druhého kola (a pravděpodobně o to, kdo se stane proti Babišovi prezidentem), tak to půjde v posledních dnech na krev

2 0
možnosti

Pan Kraus dal níže k dobru dobrý vtip. Zde je jeho obrázková podoba:

https://pbs.twimg.com/media/FlxyFoOWQAI-t-l.jpg

:-)

4 0
možnosti
DR

"Přeji oběma pánům Babišovi i Baštovi, aby se usmířili, aby byli zadobře, na stejné úrovni a rovným dílem si podělili i hlasy svých voličů. To bude skvělá zpráva pro všechny."

A v čem bude dobrá?

1 1
možnosti

Například v tom, že se nakonec do druhého kola nedostane ani jeden z nich.:-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,97
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.