Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Pane Flaška. Klidně si pište zde cokoliv i když je to tak "trochu" vytrženo z kontextů, (neznáte pozadí k témat). A já si klidně dovolím s vámi nesouhlasit. Hezký den.

1 0
možnosti
Foto

Odešel jsem na Hrad jako nezávislý premiér republiky a vrátil se jako pohůnek Kremlu. Někdo tam Babišovi asi také poradil, aby moc nemluvil a raději posílal otravné ,šikanující dopisy, které mu napíše někdo jiný a které by mohly donutit Blatného s tím praštit sám. V StB tomu říkali "vytrvalá šikana".

8 1
možnosti
MS

Tak nevím, styl autora a obsah sdělení je na můj vkus dost nízký - nic konstruktivního, jen averze a kopaní kolem sebe. To je OK, každý jsme nějaký. Ale vysoký počet lidí, kterým se článek líbil, je to co mě děsí.

3 10
možnosti
LJ

Jak tak ctu vas prispevek, uplne jasne se mi vybavili prispevky Rudeho prava psane rozezlenymi delniky a soudruhy odborari.:-/

12 1
možnosti
LK

Ale on nemohl říct, že se jedná o soukromou schůzku ....... musí to podat jako pracovní schůzka, jinak by se na něj vztahovalo omezení okresů......

2 0
možnosti
TV

holt jeden je zloděj a lhář, druhý je ješitný dědek. Ale že si každý z rozhovoru odnese něco jiného, to se prostě stává:

Ona říká:

Tady to vypadá jako v chlívě. Nedá se nic dělat, jdem na to, tohle musíme spolu

dát do pořádku. Špína se válí všude, kam se podívám, zítra bys byl bez spodního

prádla, jestli to nedáme hned teď vyprat."

On slyší:

Bla, bla, bla, JDEM NA TO, bla, bla, bla, MUSÍME SPOLU, bla, bla, bla,

BEZ SPODNÍHO PRÁDLA, bla, bla, bla, HNED TEĎ!"

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
JJ

Proč by měli po každé soukromé schůzce všichni všechno troubit do světa? Myslíte, že se tomu tak děje po všech schůzkách na vrcholné úrovni, ať už se jedná o vnitrostátní, nebo mezinárodní? Asi nesledujete politiku ve světě, kde se po často několikadenním jednání dozvíme, že se "jednání neslo v konstruktivním duchu i když ne na všechny sporné otázky měli aktéři úplně stejný názor ale jednání bylo přesto užitečné?! " Proč by mělo být vždy a všechno vytroubeno do světa, pokud nebyly učiněny jasné závěry? Komu či čemu to vadí? Tedy - komu, to víme. Ale řekněme tedy "čemu"?

2 9
možnosti
LK

To jako že Babiš porušil omezení cestování a jel si do jiného okresu na soukromou schůzku?!

4 0
možnosti
JN

No, hlavně že se vyšetřují namalované kříže a nápis proti vládě na Staromáku, opět pod zástěrkou vandalského činu. Dnešním pohledem souzené dění v listopadu a prosinci 1989, by pak doposud vládli komunisti a pomalované ulice, domy a výlohy tehdy, by také byly vandalským činem. A žádná revoluce by nebyla. To je k uzoufání, co se to s námi stalo...

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
PB

P69e94t34r 76B44r30o89ž

23. 3. 2021 14:03

Ekonomika kolabuje, 25000 mrtvých, vláda naprosto neschopná.

A dva nejvyšší ústavní činitelé se baví o pronájmu Hradu a o pudinku.

Chce se mi zvracet.RvRvRv

22 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
EZ

... a po schůzce zbyla vyprázdněná flaška....

0 0
možnosti

Nejhorší je, že Zeman v současné době zneužívá složitou pandemickou situaci k prosazování svých cílů, protože moc dobře ví, že i když spoustu lidí svými požadavky na personální změny ve vládě naštve, do ulic a na náměstí kvůli lockdownu bohužel nemohou. Pokud mu Babiš vyhoví v (zištné) naději, že ho Zeman na oplátku podrží po letošních parlamentních volbách, bude to podle mne poslední hřebík do jeho politické rakve. Větší důkaz slabosti a podlézavosti nemohou jeho voliči dostat.

18 0
možnosti
Foto

Kéž byste měl pravdu. Je ale fakt, že hodně koblihářů Zemana nemusí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1326
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 2998x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.