Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J27a12n 41H48o29r33n52í14k

5. 12. 2020 23:04

Vidím to naprosto stejně R^.

0 0
možnosti
ČP

Jít na demonstraci MCH mohl jít jedině moula. A moula teď nechápe.

0 0
možnosti
ZH

;-D;-D Naprosto chybná úvaha. Minář začal naprosto správně. Až teď to pokazil. Ale to je jeho osobní boj, vystupovat proti zvůli mocných je třeba stále. Aktuálně proti prolhanému estébákovi. :-)

0 0
možnosti
MR

Pan Minář je dle mého mínění zdatný mladý muž. Potvrdil fakt, že na naivitě lidí jde vydělat velké peníze a teď se to pokusí potvrdit shrábnutím státního příspěvku stranám, které překročí nutné minimum hlasů. Jako projekt to roky úspěšně provozovala paní Bobošíková. Moc mu v tom fandím, aby ta spousta ovcí z Letné ( která je o sobě přesvědčena že nejsou žádné ovce) poznala, že opět pouze naletěla.

2 0
možnosti
ZH

Politiky je NUTNÉ průběžně kontrolovat a průběžně na ně tlačit, aby dělali, co dělat mají. A kradli jen minimálně. Jakmile necháte politiky chvíli v klidu (mezi což patří i to, že jim při volbách hodíte hlas a pak se nikdo nestará co se děje dál), vše rozkradou a obyvatele zotročí. Minář měl zůstat u občanské iniciativy. Takto u mě zcela ztratil kredit a stal se nedůvěryhodným.

1 0
možnosti
Foto

Když vedl Minář Chvilkaře, tak se ozývaly hlasy, proč nejde do politiky. A když se o to snaží, jiné hlasy zase říkají, že to je špatně.

U nás se nikdo nezavděčí.

1 1
možnosti
Foto

Jeho postup je logický. Občané, co nechodí k volbám, mají k partajím současného demobloku výhrady, dost oprávněné. Když se k některé připojí, moc lidí to nepřitáhne. Jeho postup, vytvořit nový politický subjekt, se ukázal funkční u nás v komunálkách.

0 0
možnosti
Foto

Nechápu o co Vám jde. Byl jste na Letné ? Byl. Podpořil jste pana Mináře ? Podpořil. Tak se za to nestyďte a podpořte jej ve volbách zase, zde pláčete na špatném hrobě Rv

2 4
možnosti
DR

Protože by musel přiznal, že naletěl prachobyčejným pouličním křiklounům.

1 1
možnosti
JP

J86a28n 43P58a32v26l65í28k

4. 12. 2020 16:55

Další marketingový projekt jak z kopíráku Věcí veřejných či Ano, bude líp, dříve tu byli ti, co nemakali a kradli, teď se zase hlásí ti, co jsou slušní a schopní (rozuměj M.Minář a spol.). Zatím slušný a schopný pan Minář podráží jak opoziční strany, které předtím drze úkoloval, aby se rozhoupali k sjednocování, zároveň tak svoje původní hnutí, kterému založením dalšího pseudohnutí snižuje váhu (kdo by se angažoval ve spolku, jehož bývalý lídr nedrží slovo) a dělá službu Babišovi. Kromě toho pokus o nepolitickou politiku. Doufám, že splní svůj slib, když nedostane půl milionu podpisů, a toto pseudohnutí odpíská, protože ty podpisy vůbec nemusí sehnat.

7 1
možnosti

Zbytečně rychlý odsudek. Já si počkám. S Veverkami nebo babišovci to srovnávat nemůžeme! :-)

1 5
možnosti
JL

Minář je mladý idealista, který trošku přeceňuje svůj význam. Asi nechápe, že starší lidé (40+) jsou konzervativní a svoje názory už moc měnit nebudou, takže mu dávám 3-6%, na víc těžko má, protože nemá kde ty hlasy brát. - říká, že od nevoličů, ale já jsem nevolič a jeho Chvilky bych nikdy nevolil, je to liberál, jsem spíše středový sociálně myslící volič. V nejhorším dám hlas čssd nebo SPD, Minář mě fakt nezajímá a liberalismu i bez Pirátů máme a b udeme mít v budoucnu od Bruseli vnuceno dostatek. Nadbytek místních liberálů je zbytečný.

5 4
možnosti
Foto

Co? SPD? Jak Vás tak čtu, tak mi připadá, k že stáří se na Vás začíná projevovat. Středový sociálně myslící volič a SPD?

No nic, každej jsme ňákej. Rv

6 1
možnosti
Foto

O Babišovi váš tábor tvrdí, že je lhář. Nesliboval vám guru Minář, že nikdy nepůjde do politiky?

9 0
možnosti
ZH

Babiš ale lhář je. Lež je, když říkáte něco, o čem víte, že není pravda. To Babiš říká každou chvíli. Minář tehdy skutečně nemusel chtít jít do politiky. Lhářem by byl, kdyby v té době chtěl a připravoval si tak půdu. Sice mě zklamal, ale lhářem bych ho za to nenazýval.

4 2
možnosti
Foto

Já jsem hnutí Milión chvilek sledoval jen okrajově. Je obdivuhodné, že dokázali přilákat na své manifestace tolik lidí. Nicméně jsem tušil, že to skončí jaksi do ztracena jako třeba výzva Děkujeme odejděte.

Nynější úvahy Mikuláše Mináře o založení vlastní strany jsem však přijal z rozpaky s ohledem na to, že nynější demokratická opozice se zdárně pokouší o sjednocování. Pan Minář mluví hezky o tom, že by chtěl získat ty, co nechodí k volbám. To mi připadá jako hodně naivní jako i některé jeho další názory. Mám tedy obavy z toho, že pokud skutečně založí svoji vlastní stranu a půjde s ní příští rok do voleb, přinese to více škody než užitku.

6 1
možnosti
Foto

Tak moc naivní to není, protože hodně těch, co nechodí volit, je jaksi silně rozčarována ze současných partají.

Problém je, co těm nerozhodným nabídnout, když jediným rozumným programem budou pot a slzy.

7 1
možnosti
JN

Jojo, časy se mění - že zrovna Vy napíšete blog, kritizující Mikuláše Mináře, tomu bych ještě před půl rokem opravdu nevěřil. ;-)

(Nicméně ohledně toho, že Minář nyní opozice spíše rozštěpuje, přestože ji chtěl původně sjednocovat, máte samozřejmě pravdu).

10 1
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,26
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.