Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

3 0
možnosti
VM

Srovnávat Ježíše Krista, Boha lásky s Hitlerem, může jen úchyl.

0 0
možnosti
Foto

Tento ošklivý pán, dle "theamericanmuslim.org" nácek, Dr.Nicolai Sennels, uvádí, že "Katastrofální výsledky muslimské příbuzenské plemenitby přinesla manželství mezi blízkými sestřenicemi a bratranci. Tato praxe, která byla zakázána v židovsko-křesťanské tradici už od dob Mojžíše, avšak schválena Muhammadem, probíhá v Muslimském světě již po 50 generací (1400 let).

Masivní inbreeding (pokolení zrozené z rodičů blízce příbuzných) v muslimské kultuře mohl snadno způsobit prakticky nevratné poškození muslimského genofondu, včetně rozsáhlé škody na jejich inteligenci, duševním a tělesném zdraví. Podle Sennelse, téměř polovina všech muslimů na světě jsou inbrední.

Čím blíže je krev rodičů příbuzná, tím vyšší je riziko schizofrenní nemoci, rovněž tak klinické šílenství. Více než 40% pacientů na oddělení pro klinicky šílené zločince v Dánsku jsou imigranti."

ATD.

Co lékař tvrdí, není podloženo důkladným výzkumem. Nicméně to, co vidíme, to docela vysvětluje. Sennelsova bádání lze nalézt googlem. Obávám se, že není dalek od pravdy.

A chudák pan spisovatel to jednou pěkně odnese.

4 0
možnosti
Foto

Ono asi i halal maso z vystresovanych umucenych zvirat taky nebude moc zdrave.

2 0
možnosti
AP

Presne tak. Je s podivem, ze se jeste nazyva Islam nabozenstvim. Uz davno Mel byt nazvan Zhoubnou ideologii a zakazan

7 0
možnosti
Foto

On je asi hodně naštval, že?

1 0
možnosti
LN

...to je otázka....já se obávám že dnes už ani oni sami nevědí proč...jen mechanismus té jejích víry je natolik konzervativní...že prostě chybu přiznat nesmí....a nakonec toho chlapa stejně zabijí...aniž by věděli za co....

6 0
možnosti
Foto

J35a19n 92R20ý65z61n41a33r

22. 2. 2016 17:36

Vše je o otázce emancipace sekulárního státu. Spirituální rozměr života mohu chápat a žít právě proto, že se postavím proti všemu církevnickému.

Filozofické hledání smyslu života a cesty k nejhlubšímu štěstí je mnohem více, než členství - jakkoli umírněné - v kterékoli náboženské společnosti.

To však si musíme obhájit my sami. Proti všem věřícím, kteří - kdyby to bylo jen na nich - by se nejspíše začali zabíjet mezi sebou.

0 0
možnosti
MK

Není nad islámský mír :)

7 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,17
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.